reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak się zmienia nasza waga

niby od teraz mamy zaczac tyc.... zaczac? ja juz dawno zaczelam i chcialaby juz skonczyc :-)
ale wiecie co ostatnio przeczytalam gdzies ze jest moda w ameryce na wywolywanie porodu w 7mc ciazy zanim brzuch porzadnie urosnie zeby nie miec rozstepow i nie przytyc. To jest dla mnie chore!!!!!!:szok::angry:

reklama
A ja nie wiem co bym robiła, to nie potrafię sobie czasami odmówić tego czy owego. Mam postanowienie,ze jak się wszystko zagoi po porodzie to śmigam na fitness choćby nie wiem co. Zawsze będzie pretekst,żeby sie z domu wyrwać bez dzieci, żeby mój A. sam sobie radził przy dzieciach (Maja jest przecież przysposobiona:)) a ja tylko skorzystam;-)

A z tymi porodami, to równo trzeba mieć nawalone pod sufitem,żeby coś takiego zrobić

tejjj ale co za lekarze wogole sie na to godza???? No chyba ze znowu jak swiat swiatem chodzi o $$....
Pozatym co to za kobieta? Jak ona ma byc matka potem?

Asiunia to nie jest matka to laska która sobie zrobiła laleczkę do zabawy a nie dziecko... dramat jakiś, normalnie "koniec świata"

We włoszech laski w ciąży się odchudzają!! a lekarze je do tego zachęcają!! moda na tycie w ciąży góra 8kg przy włoszkach które całe życie wpierdzielały makarony z sosami i słodycze!! a w ciąży nie!!

a usa? to juz masakra jakas...nie wiedzialam o tym,a le pewnie jak sie zaplaci lekarzowi to i porod wywola w 7mcu. biedne dzieciaczki, tak im tam dobrze w tym brzusiu;(

Morgaine w sumie by sie zgadzalo. Mam kolezanke wloszke (pracuje z P) i odkad zaszla w ciaze to przeszla na diete... Normalnie myslalam ze to mi sie przewrocilo (bo ja bylam na diecie a jak zaszlam to sie nie odchudzam a staram jest przyzwoicie) ale nie, otwarcie mowi ze sie odchudza zeby nie przytyc, tylko tyle ile trzeba.... Szok..

We włoszech laski w ciąży się odchudzają!! a lekarze je do tego zachęcają!! moda na tycie w ciąży góra 8kg przy włoszkach które całe życie wpierdzielały makarony z sosami i słodycze!! a w ciąży nie!!

a usa? to juz masakra jakas...nie wiedzialam o tym,a le pewnie jak sie zaplaci lekarzowi to i porod wywola w 7mcu. biedne dzieciaczki, tak im tam dobrze w tym brzusiu;(

ale to też świadczy o postępach medycyny i "rozwinięciu" takiej Ameryki, chodzi mi o to, że skoro taka praktyka jest powszechna, tzn że oni potrafią poradzić sobie z takimi, bądź co bądź, wcześniaczkami...bo chyba nikt by nie ryzykował życia dziecka dla widzi mi się jego matki...
a u nas to niestety 7 mc to wciąż mało :(

reklama
a z drugiej strony jakos do 24tc moga usunac- gdzies czytalam to jak wywolaja i jak cos nie wyjdzie to nie wyjdzie. Mam nadzieje ze tak nie mysla ale.............

Asiunia u Was tez do 24tc, wiecie co ......

Ostatnia edycja:
Do góry