reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak się zmienia nasza waga

Zawsze mowia ze tluszcz malo wazy :-) sama nie wiem co u mnie przytylo bo niby wsio tak samo jak bylo , wiec gdzie to jest niby. Pojechalam do sklepu stoje przy kasie dumna ze nic slodkiego nie kupilam a baba do mnie mamy w promocji czekolade z bakaliami ( i lampka czekolada?? bakalie??)Oczywiscie po prosze:wściekła/y::-D

reklama
Po dzisiejszej wizycie mam + 2kg,jak na poświąteczny czas to całkiem nieźle...Czyli od początku jestem do przodu o 7 kg.... A gdzie tam jeszcze...Drętwieja mi ręce w nocy i gin powiedział,że to woda się zatrzymuje....więc te kg dodatkowe z wody też sie pewnie pojawią..brrrrrrrrr!!!

A moja waga od miesiaca stoi (doslownie!!) w miejscu! Po miesiacu mam tyle samo - czyli jakos kolo 61kg. Nie wiem o co biega? W sumie zauwazylam, ze juz wtryniac tyle samo jedzonka sie nie da co wczesniej, ale mimo to, zeby stala w miejscu, i ani rusz?! hmm....

U mnie ostatnio waga stanęła, nie wiem czemu zwłaszcza w święta, w każdym razie nadal jest 10 kg na plusie i nic więcej

no wlasnie ja do 10 kwietnia i az sie boje jak za 2 tyg stane na wadze. Moja siostra ma wozek dla dziecka do biegania lub rolek. Chyba Jej powiem zeby nie sprzedawala na jasien sie przyda bo to spacerowka :-).

ja jeszcze bym naprawde rozumiala gdybym jadła słodycze , a ja nic , jem małe posiłki nic smażonego a tu taka wagaręce opadaja wczoraj na wizycie lakarz kazał mi nie jesc za duzo owoców , słodyczy ale ja icjh nie jem czy jabłko jedno na dzien to dużo ? no chyba nie . pocieszające jest ze mała tyje też niezłe jak mamusia ma juz 1235 g na 27 tc i 4 dni ;-))

reklama
U mnie 9-10 kilo na plusie, a tu jeszcze 3 miesiące, bronię się rekami i nogami żeby nie dopuścić do 30 na plusie jak w poprzedniej ciąży, mam nadzieję że się uda bo miałam ogromny problem ze zrzuceniem kg po porodzie

Do góry