Zawsze mowia ze tluszcz malo wazy :-) sama nie wiem co u mnie przytylo bo niby wsio tak samo jak bylo , wiec gdzie to jest niby. Pojechalam do sklepu stoje przy kasie dumna ze nic slodkiego nie kupilam a baba do mnie mamy w promocji czekolade z bakaliami ( i lampka czekolada?? bakalie??)Oczywiscie po prosze
reklama
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
Po dzisiejszej wizycie mam + 2kg,jak na poświąteczny czas to całkiem nieźle...Czyli od początku jestem do przodu o 7 kg.... A gdzie tam jeszcze...Drętwieja mi ręce w nocy i gin powiedział,że to woda się zatrzymuje....więc te kg dodatkowe z wody też sie pewnie pojawią..brrrrrrrrr!!!
U
użytkownik 838
Gość
A moja waga od miesiaca stoi (doslownie!!) w miejscu! Po miesiacu mam tyle samo - czyli jakos kolo 61kg. Nie wiem o co biega? W sumie zauwazylam, ze juz wtryniac tyle samo jedzonka sie nie da co wczesniej, ale mimo to, zeby stala w miejscu, i ani rusz?! hmm....
ja jeszcze bym naprawde rozumiala gdybym jadła słodycze , a ja nic , jem małe posiłki nic smażonego a tu taka wagaręce opadaja wczoraj na wizycie lakarz kazał mi nie jesc za duzo owoców , słodyczy ale ja icjh nie jem czy jabłko jedno na dzien to dużo ? no chyba nie . pocieszające jest ze mała tyje też niezłe jak mamusia ma juz 1235 g na 27 tc i 4 dni ;-))
reklama
Podziel się: