reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak się zmienia nasza waga

według wagi u gina +1kg ale w pasie + 20 cm:-D i za skarby dojść nie mogę jak to możliwe no przecież ten brzuch musi więcej ważyć:szok:

reklama
bachucha- nie martw się ja mam nadzieję już nie długo Cię dogonię;-) ale u mnie to trochę inaczej wygląda bo mały ma mało miejsca i niewielki pęcherz płodowy- podobno dla niego to nie problem ale mi i tak żal nieboraka:-(

tak poczytałam o waszych obwodach i poszłam sie sama zmierzyć z ciekawości:D i jest 92! :O to dobre 20 na plusie! a przytyłam wg wagi gina 4 kg. wg mojej 2,5 a błąd wynika z tego iż zawsze ide do niego po obiedzie :D
cieszy mnie fakt że wszystko na razie w brzuszek idzie bo cały czas chodzę w swoich "normalnych" spodniach, tyle że suwaka nie dosuwam i już a portki 27 rozmiar więc chyba nie jest najgorzej?! chociaż jak mam doła to i tak jestem gruba i brzydka.. dobrze że później przychodzi mąż i zmienia tok myslenia mojego:D

Swoje spodnie gdybym się uparła to bym spokojnie pod brzuchem zapięła ale po co skoro to strasznie niewygodnie i ciśnie. Mnie teraz nawet dżinsy ciążowe cisną pod brzuchem dlatego głównie chodzę w leginsach. Ciekawe ie ja mam teraz w pasie. Na pewno ponad stówę.Idę się zmierzyć :-p

Zmierzyłam. Równo 100cm w najszerszym miejscu i po całym dniu to chyba nie tak źle:-p

Ostatnia edycja:
Wcześniej jakoś mi nie przyszło to do głowy,ale jak poczytałam Wasze posty to też się zmierzyłam mam 88cm czyli przybyło mi jakieś 25cm.

95cm a normalnie mam 70 :(, no coz zato w biuscie 103- normalnie 90, biodra az sie boje mierzyc, no dobra a wiec 103, kurde tu duzo za duzo- po porodzie bede biegac z wozeczkiem :)

Ostatnia edycja:
Aż się zmierzyłam i ja :D
Brzuszek-94
Biust- 96
Biodra-99 :/
No to w talii idealne 30 cm przybyło :p Ciekawe czy kiedyś wrócę do rozmiaru 34-36...

reklama
Do góry