reklama
Bachucha
Fanka BB :)
Ja mam 104cm w pasie
tak poczytałam o waszych obwodach i poszłam sie sama zmierzyć z ciekawości i jest 92! :O to dobre 20 na plusie! a przytyłam wg wagi gina 4 kg. wg mojej 2,5 a błąd wynika z tego iż zawsze ide do niego po obiedzie
cieszy mnie fakt że wszystko na razie w brzuszek idzie bo cały czas chodzę w swoich "normalnych" spodniach, tyle że suwaka nie dosuwam i już a portki 27 rozmiar więc chyba nie jest najgorzej?! chociaż jak mam doła to i tak jestem gruba i brzydka.. dobrze że później przychodzi mąż i zmienia tok myslenia mojego
cieszy mnie fakt że wszystko na razie w brzuszek idzie bo cały czas chodzę w swoich "normalnych" spodniach, tyle że suwaka nie dosuwam i już a portki 27 rozmiar więc chyba nie jest najgorzej?! chociaż jak mam doła to i tak jestem gruba i brzydka.. dobrze że później przychodzi mąż i zmienia tok myslenia mojego
Swoje spodnie gdybym się uparła to bym spokojnie pod brzuchem zapięła ale po co skoro to strasznie niewygodnie i ciśnie. Mnie teraz nawet dżinsy ciążowe cisną pod brzuchem dlatego głównie chodzę w leginsach. Ciekawe ie ja mam teraz w pasie. Na pewno ponad stówę.Idę się zmierzyć
Zmierzyłam. Równo 100cm w najszerszym miejscu i po całym dniu to chyba nie tak źle
Zmierzyłam. Równo 100cm w najszerszym miejscu i po całym dniu to chyba nie tak źle
Ostatnia edycja:
reklama
krakowianka85
Fanka BB :)
Moja waga wg wagi u gina (w domu się nawet nie ważę) to +4 kg na plusie od początku ciąży.
Podziel się: