reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak się zmienia nasza waga

Ja się dziś ważyłam i wygląda mi na to że od ostatniego jestem o ok kilo do przodu. Czyli w sumie jakieś 1,5 na plusie ale to się we wtorek potwierdzi. Mam nadzieję że nie więcej. W poprzedniej ciąży najwięcej utyłam przez ostatnie 3 miesiące. A właściwie przytyłam w tedy całe 12 kilo.

reklama
Ja w sumie na +5 kg oby tak dalej moge przybierać po 1,5 kg na miesiac ale wydaje mi sie ze pod koniec to juz troche wiecej bedzie dochodziło

anawoj, ja też plus 10 kg. Moje mięśnie na nogach i rękach są niewidoczne. A tyle nad nimi pracowałam:/ Najbardziej mnie uda i boczki przerażają.

Ja się póki co nie ważę, bo mi się waga zepsuła w domu. Może i dobrze. :] Zważę się u lekarki, bo mam wizytę 16 grudnia.

hej.. pamietacie, jak sie chwalilam, ze tylko 3,5kg do przodu? no to moje wyobrazenia prysly. juz 7 na plusie!! jest 64! wiec nawet 7,5. masakra.
o dziwo, mieszcze sie jeszcze we wszystkie ubrania (oczywiscie oprocz spodni zwyklych i bluzek do bioder). swetry, bluzki dluzsze, wszystkie w rozmiarze s pasuja nadal jak ulal. to nie wiem, gdzie mi to idzie. chyba w brzuch tylko.

ja mam tylko 1 spodnie ciazowe no i rajstopy reszte ubran ubieram swoje "normalne". czasami jak musze wyjsc na chwile a spodnie piore to zakladam swoje dzinsy tylko ze nie zapinam i jest ok. A nie tylko niestety w brzuch mi poszlo :(, jeszcze w tylek i chole..rne boczki.

Cóż po ostatniej wizycie... 8,5 kg na plusie:wściekła/y: Na szczęście większość poszłą mi w brzuszek i troszkę w piersi, biodra i pupę, myślę, że powinnam to szybko zrzucić przy maluszku ;-)

reklama
Witajcie:)

Ja wlasnie się zważyłam i również NIESTETY 10 kg na + :szok::szok:
Na szczęście mi też poszło głównie w brzuch. Nie widzę, żeby przytyła na nogach czy pupie, ręce takie same..

Do góry