Ja się dziś ważyłam i wygląda mi na to że od ostatniego jestem o ok kilo do przodu. Czyli w sumie jakieś 1,5 na plusie ale to się we wtorek potwierdzi. Mam nadzieję że nie więcej. W poprzedniej ciąży najwięcej utyłam przez ostatnie 3 miesiące. A właściwie przytyłam w tedy całe 12 kilo.
reklama
krakowianka85
Fanka BB :)
Ja się póki co nie ważę, bo mi się waga zepsuła w domu. Może i dobrze. :] Zważę się u lekarki, bo mam wizytę 16 grudnia.
..aenye
Mama grudniowa'06
hej.. pamietacie, jak sie chwalilam, ze tylko 3,5kg do przodu? no to moje wyobrazenia prysly. juz 7 na plusie!! jest 64! wiec nawet 7,5. masakra.
o dziwo, mieszcze sie jeszcze we wszystkie ubrania (oczywiscie oprocz spodni zwyklych i bluzek do bioder). swetry, bluzki dluzsze, wszystkie w rozmiarze s pasuja nadal jak ulal. to nie wiem, gdzie mi to idzie. chyba w brzuch tylko.
o dziwo, mieszcze sie jeszcze we wszystkie ubrania (oczywiscie oprocz spodni zwyklych i bluzek do bioder). swetry, bluzki dluzsze, wszystkie w rozmiarze s pasuja nadal jak ulal. to nie wiem, gdzie mi to idzie. chyba w brzuch tylko.
ja mam tylko 1 spodnie ciazowe no i rajstopy reszte ubran ubieram swoje "normalne". czasami jak musze wyjsc na chwile a spodnie piore to zakladam swoje dzinsy tylko ze nie zapinam i jest ok. A nie tylko niestety w brzuch mi poszlo , jeszcze w tylek i chole..rne boczki.
reklama
anisad
Fanka BB :)
Witajcie
Ja wlasnie się zważyłam i również NIESTETY 10 kg na +
Na szczęście mi też poszło głównie w brzuch. Nie widzę, żeby przytyła na nogach czy pupie, ręce takie same..
Ja wlasnie się zważyłam i również NIESTETY 10 kg na +
Na szczęście mi też poszło głównie w brzuch. Nie widzę, żeby przytyła na nogach czy pupie, ręce takie same..
Podziel się: