reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak się zmienia nasza waga

nati_k oczywiscie , ze na papierosy nie mozna zwalac, ale napewno to, ze nie pale 6 miesiecy mialo swoje skutki w tym, ze przytylam wiecej niz planowalam :) Jak bylam w ciazy z pierwszym maluchem rzucilam palenie dopiero w 5 miesiacu, przez te pierwsze 5 miesiecy nie przytylam prawie ani grama, natomiast po rzuceniu palenia jakies 14 kilo, palilam 1,5 paczki dziennie, wiec napewno ciezko jest mi bez fajek, robie to tylko dla dziecka, ale czy nie wroce to nie moge sobie tego obiecac.
Po za tym jedni maja tendencje do tycia inni nie, ja niestety cale zycie musze uwazac na to co jem. Wiec ja nie zwalam winy na papierosy, tylko twierdze, ze brak nikotyny w moim organizmie = zwiekszony apetyt, przynajmniej tak jest u mnie. pozdrawiam

reklama
Dziewczynki Ja już mam prawie 10 na plusie, ale przy karmieniu i nocnym wstawaniu na pewno zrzucimy zbedne kg będzie dobrze :tak::cool2:

no tak, bo co nam na sylwestra pozostalo jak nie siedzenie przy stole i jedzenie. ani sie napic ani potanczyc wiec tylko bedziemy siedziec i jesc.

reklama
my tez w domu, zreszta zawsze w domu jestesmy. Pies dostaje zawalu serca prawie wiec musimy w domu siedziec. Wiec bede siedziec i jesc pysznosci swiateczne i tyc, chyba ze waga po swietach pokaze przerazliwa cyfre to pojde spac :(

Do góry