reklama
jak biust zostanie mi po porodzie a biodra i brzuszek się zmniejszą to będzie ok ;-)
jestem za :-), brzuch to jestem pewna ze u mnie zniknie- zawsze chudlam w brzuchu ale biodra to bedzie ciezka praca
Pregnancy Cartoon for week 12 to tak odnośnie przybierania
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
Ja przed chwilką się zmierzyłam i nie jest aż tak tragicznie:
-biust - 94 cm
brzusio - 94 cm
-bioderka - 88 cm
a więc w miarę proporcjonalnie...Waga-do ostatniej wizyty było 4,5 kg a teraz to już 1,5 więcej-ale potwierdzę w środę wieczorem po wizycie)
-biust - 94 cm
brzusio - 94 cm
-bioderka - 88 cm
a więc w miarę proporcjonalnie...Waga-do ostatniej wizyty było 4,5 kg a teraz to już 1,5 więcej-ale potwierdzę w środę wieczorem po wizycie)
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
No i potwierdzam: 1,5 kg więcej,czyli 6 kg na plusie.Oby tak dalej))))) No i gin mi powiedział:"Bardzo ładnie pani przybiera,tak powinno być.Zobaczymy po świętach,ile przybędzie)"
Witam Drogie Mamusie
Podczas pierwszej ciazy przytylam 14 kilo (rzucilam palenie dopiero w 5 miesiacu), natomiast podczas karmienia przytylam jeszcze 15 , wiec 30 kilo na plusie, czulam sie okropnie, udalo mi sie zrzucic 35 kilo, wrocilam do palenia (wiem, ze to bylo glupie, ale nic na to nie moglam poradzic) rok czasu waga sie utrzymywala, teraz jestem w ciazy z drugim dzidziusiem, rzucilam palenie odrazu w pierwszym miesiacu ciazy i niestety juz przytylam 13 kilo a jestem w 6 miesiacu ciazy, wiem , ze to po czesci jest przez to, ze rzucilam palenie. Bardzo sie pilnuje i uwazam na to co jem, codziennie cwicze, ale niestety przybralam juz duzo na wadze, mam nadzieje, ze rownie latwo uda mi sie zrzucic zbedne kilogramy Pozdrawiam
Podczas pierwszej ciazy przytylam 14 kilo (rzucilam palenie dopiero w 5 miesiacu), natomiast podczas karmienia przytylam jeszcze 15 , wiec 30 kilo na plusie, czulam sie okropnie, udalo mi sie zrzucic 35 kilo, wrocilam do palenia (wiem, ze to bylo glupie, ale nic na to nie moglam poradzic) rok czasu waga sie utrzymywala, teraz jestem w ciazy z drugim dzidziusiem, rzucilam palenie odrazu w pierwszym miesiacu ciazy i niestety juz przytylam 13 kilo a jestem w 6 miesiacu ciazy, wiem , ze to po czesci jest przez to, ze rzucilam palenie. Bardzo sie pilnuje i uwazam na to co jem, codziennie cwicze, ale niestety przybralam juz duzo na wadze, mam nadzieje, ze rownie latwo uda mi sie zrzucic zbedne kilogramy Pozdrawiam
Ostatnia edycja:
reklama
Pati-tylko nie wracaj do palenia. Ja w 1-szej ciazy schudlam a zucilam palenie z dniem testu ciazowego, potem wrocilam do palenia ( z wlasnej glupoty), teraz w styczniu minie rok jak nie pale, przytylam do czerwca ok 5-6 kg- zrzucilam na Dukanie 5kg ale w lipcu po zrobieniu testu zarzucilam diete i byl mefekt jojo a teraz po jojo jest +6kg wiec niestety w sumie +10-12. licze na to ze jednak przy karmieniu bede juz chudla. kazdy orgaznizm jest inny ale chyba na papierosy nie mozna zwalac
Podziel się: