reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak się zmienia nasza waga

Po dzisiejszej wizycie okazuje się, że przybyło mi łącznie prawie 5,5 kg było 53,4 kg a jest 58,8 kg, do mnie ostanio szwagier się śmiał, ze coś mi sie przytyło i pewnie to brzuszek piwny;-)

reklama
apropo utycia w ciazy. chce sobie kupic spudniczke ciazowa, dluga tzn do kolan mam a chce jeszcze mini i weszlam na allegro i znalazlam dziewczyne co sprzedaje ubrania ciazowe od rozmiaru 34 do 48 wiec niezly rozrzut miala

apropo utycia w ciazy. chce sobie kupic spudniczke ciazowa, dluga tzn do kolan mam a chce jeszcze mini i weszlam na allegro i znalazlam dziewczyne co sprzedaje ubrania ciazowe od rozmiaru 34 do 48 wiec niezly rozrzut miala

no chyba, że jako jedyna z rodziny ma konto na allegro i wyprzedaje ciuchy swoje, sióstr, kuzynek itd ;)

Ja ważę już 60 kg. Jakieś 7-8 na plusie. Na szczęście wszystko idzie w brzuch i piersi. Tylko jak tak dalej pójdzie to na sylwestra i na wesele kuzyna w styczniu będę musiała się ubrać w namiot :p

ja jak na razie 6 na plusie. W 1 ciąży ponad 20 kg złapałam, teraz mam nadzieję że bedzie mniej. Choć wystartowałam z większej wagi. Ale trudno ważne by malutki był zdrowy.

Już myślałam, że tylko ja tyle przytyłam....Dopiero 17 tydzien, a na plusie mam ok 5 kg. Dobrze jest wiedzieć, że Wy też się rozrastacie :)

po dzisiejszej wizycie aktualny stan wagi - 1 kg.,to chyba przez te nerwy,jem normalnie,slodyczy palaszuje za 2-ch,w poprzednich ciazach przytylam z oskarem 30 kg. a z balbina 20 kg.

reklama
A ja dzis sie dowiedzialam ze jestem narazie tylko 2kg w plusie:-D Boze jak sie ciesze bo z Joshem w tym momencie mialam juz z 6-7kg w plusie a w rezultacie 25kg wiecej na finishu i nie chce tego powtorzyc, chociaz nie powiem zaczol dopadac mnie wilczy (a raczej ciezarny :-D ) apetyt!:-)

Do góry