reklama
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
Ja dziś po ważeniu na wizycie-marne 0,5 kg,czyli od początku-jestem 4 kg do przodu.A brzuch spory.. Oby tak dalej...zresztą-waga nieważna,byleby z dzidzią było ok......
jola.24
Ja dziś po ważeniu na wizycie-marne 0,5 kg,czyli od początku-jestem 4 kg do przodu.A brzuch spory.. Oby tak dalej...zresztą-waga nieważna,byleby z dzidzią było ok......
I u mnie +4kg a mam wrazenie zze moj brzuch wyglada na 8 m-c...
ja się ważyłam wczoraj wieczorem i niestety ale zamiast przybierać to tracę na wadzę.. prawie kg mi spadł przez 3 tyg myslę że to przez te wymioty które mnie jeszcze męczą, a ostatnio się nasiliły.. ogólnie od początku 2 kg do przodu.
O rany jak mnie tutaj dawno nie było:/...i widzę wątków już tyle rozwiniętych że nie wiem czy podołam nadrobić,ale choć troszkę poczytam ...pochwalę się również moją wagą,przybyło mi aż prawie 2kg podobnie jak Asiunia876 w pierwszej ciąży przytyłam znacznie więcej,teraz może na wadze tego nie widać ale brzuchol już spory mam ,pozdrawiam wszystkie kwietnióweczki
U
użytkownik 838
Gość
U mnie od jakichs ponad 2 tygodniu wszystko ruszylo I brzusio urosl i waga podskoczyla - 3,5 kg na plusie Moje Dzieciatko rosnie!! )
krakowianka85
Ja po dzisiejszej wizycie mogę powiedzieć, że od początku ciąży przybyło mi 2,5 kg. Jak na to, jak sobie folgowałam ze słodkim, to i tak nie jest źle.
reklama
Podziel się: