reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak się zmienia nasza waga

reklama
ja wreszcie ważę tyle ile przed ciążą,a może nawet z pół kilo więcej ok. 48kg,więc odrobiłam straty-a jak będę dalej jadła tak jak teraz(w ciągu dnia normalnie,ale wieczorem pochłaniam po prostu jedzenie)to coś mi się wydaje, że szybko mi przybędą następne kilogramy:)ale specjalnie mnie to jakoś nie martwi-może wreszcie nie będę słyszała,że jestem za chuda;)a najważniejsze,że Maleństwo zdrowo rośnie:)

skorupka, ja też coś koło tego. Dokładnie nie wiem, bo na ostatniej wizycie, położna kazała mi wejść na wagę, a ja się zagadałam i zapomniałam, ale myślę, że też będę miała ok. 6,7 na plusie :/

a ja waże tyle ile przed ciążą czyli 59 ani nie tyje ani nie chudne a dziwne to bo tyle co ja jem to masakra ale tez duzo chodzę wiec pewnie spalam podczas spacerów

reklama
Jeny, pooglądałam się dziś w świetle dziennym i jakoś rozrosłam się w ramionach jeny jeny:szok: no ale co się dziwić, słodkości i coca cola na co dzień mi towarzyszą no i rezultat + 7 kg od początku.
Niebawem nie ciężarówką a betoniarką będę:-D

Do góry