reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się zabezpieczacie? Najlepsze środki antykoncepcyjne.

Zaszłam w ciążę...

• stosując pigułki antykoncepcyjne

Głosów: 7 5,3%
  • stosując prezerwatywy

Głosów: 17 12,8%
  • przy stosunku przerywanym

Głosów: 13 9,8%
  • przy innej antykoncepcji

Głosów: 6 4,5%
  • nie zabezpieczałam się/planowałam ciążę

Głosów: 92 69,2%

• Wszystkich głosujących
    133
reklama
witam

tak sobie was podczytałam i apropo wkładki jak to lądnie nazwac ja miała założoną kurcze uciekła mi nazwa tez chciałam dla wygody żeby nie zapomniec tabletki no i po 4 miesiącach okazało sie że jestem w ciąży i co sie z nią tało tego nikt nie wie.Także ja na drugi raz sie bardzo dobrze zastanowię nim sobie to włoże

pozdrawiam wszytskie dziewczyny

izoldzia no to faktycznie dziwne:baffled::tak:.Ja nie mam problemu bo podobno wogole sie nie poruszyla z miejsca ale zle sie czuje i tak na prawde chetnie bym sie jej pozbyla, tak czasem sobie mysle ale zamienil stryjek...;-)

Miałam Mirenę po drugim dziecku.Córcia była już duża rok z kawałkiem.Założenie nic mnie nie bolało,tylko kilka dni miałam bóle w podbrzuszu ale wiadomo to coś nowego no i ciało obce.Nie miałam żadnych dolegliwości.Została usunięta po 5 latach i kilka miesięcy bo podobno zsuwała się.Ale też żadnego dyskomfortu nie miałam.

Hej

tak was podczytalam bo tez sie zastanawiam nad mirena i raczej sobie zaloze.
Przeczytalam ze pare z Was zakladalo w angli, mozecie cos wiecej napisac na ten temat? trzeba sie zgloscic do GP i on wysyla do gina czy jak to jest?? :confused:
bede bardzo wdzieczna.

Hej

tak was podczytalam bo tez sie zastanawiam nad mirena i raczej sobie zaloze.
Przeczytalam ze pare z Was zakladalo w angli, mozecie cos wiecej napisac na ten temat? trzeba sie zgloscic do GP i on wysyla do gina czy jak to jest?? :confused:
bede bardzo wdzieczna.
Wisienka musisz udac sie do Family Planning a tam umowic sie na wstepna wizyte na temat Mirenki wlasnie, bo na pewno beda sie pytac, a bez rozmowy nie zaloza ci mirenki.I tak na prawde po tej wizycie umowic sie juz na wizyte w sprawie zalozenia wkladki.Tutaj to jest IUS (intrauterine system) i tyle.powodzenia:-):tak:

Ja też chciałam założyć sobie spirale ... ale znajoma mojej koleżanki miała założoną
i zaszła w ciąże ... dziecko urodziło się z bardzo poważnymi wadami ... lekarz nie zgodził sie na usunięcie ciąży :|

Później chciałam zastrzyk ale słyszałam ze jakaś babka urodziła w tum czasie trojaczki :o

reklama
Do góry