reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

Czasem mam wrażenie, że piszecie o półtorarocznych dzieciach ;)
Ja tego mojego Pucka chyba nigdy niczego nie nauczę ;) Jeśli macha rękami, to dwoma na raz i z takim impetem, że się prawie przewraca ;) Ani to papa, ani klaskanie ;)

O, a teraz Franek mnie uczy nowej zabawy - w "padnij". Rozpłaszczamy się na ziemi na jego znak, a potem wstajemy i rechoczemy :D Taka zabawa :D

reklama
za to ja jestem dziś zdumiona-
pamiętacie jak kiedyś rozmawiałyśmy kiedy dzieci zaczynają pić przez słomkę?? Czemu o tym przypominam bo wracałam dziś z Mikim od ortopedy ( wszystko ok) , ale zapomniałam picia, a zrobiło się gorąco a do domu pół miasta do busa, plus 25km busem, po drodze miałam zabrać starszaka z przedszkola...słowem byłam w czarnej d*** ;/. Kupiłam więc mały kartonik i dałam Mikołajowi, a ten bez większych problemów obalił cały soczek- do ostatniej kropelki w tempie ekspres plus :D :szok::szok::szok:

Mamolka tylko pogratulować. Fajnacko. ;)
Dziś się ważyliśmy i w pampersie waga wynosi 9945. Już na dobre pożegnaliśmy rozmiar body 80. Rajstopki nosi już 92-98.

Ostatnia edycja:
hehe Mamolka po przeczytaniu Twego posta wzielam butelke, nalalam soczku obcielam slomke na dlugosc tych z dzieciowych kartonikow bo mialam tylko dlugie, wzielam sobie druga, podeszlam do Arleny ktora W trzymal na raczkach i siorbie.. Arlena na mnie, na slomke, na butelke...polaczyla fakty ze w jej butelce z piciem znajduje sie cos nowego i wyciaga lapke, wsadzilam jej slomke do ust no i czekamy :D:D hmm myslala ze samo poleci wiec pokazalam bez slomki ze trzeba zasysac i pozniej to samo ze slomka.. rezultat.. no picie przez slomke opanowane :D a jakie to fajne :D hehe a my jacy dumni :D hehe

Mamolka tylko pogratulować. Fajnacko. ;)
Dziś się ważyliśmy i w pampersie waga wynosi 9945. Już na dobre pożegnaliśmy rozmiar body 80. Rajstopki nosi już 92-98.

Duże chłopisko :-)
My za miesiąc idziemy na ważenie :-) ciekawe ile bedzie ważył :-)
W 6m ważył 8800g :-) I myślę że teraz około 9500 max

hehe Salomii gratulacje dla Arlenki :)
Ja się ciesze że umie pić przez słomkę bo w sytuacjach kryzysowych mogę na spacerze kupić soczek w sklepie i trochę przetrzymać głodomora ..

u nas waga uparcie pokazuje 10,6kg:dry:

reklama
gratulacje dla małych słomkowych potworków. Jutro i ja spróbuję. Teraz Mysia już śpi

elena ładna waga:)

my jutro idziemy na mega spóźnione szczepienie i będziemy się ważyć! Dam znać ile Oli przybrała.

Do góry