reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

Czasem mam wrażenie, że piszecie o półtorarocznych dzieciach ;)
Ja tego mojego Pucka chyba nigdy niczego nie nauczę ;) Jeśli macha rękami, to dwoma na raz i z takim impetem, że się prawie przewraca ;) Ani to papa, ani klaskanie ;)

O, a teraz Franek mnie uczy nowej zabawy - w "padnij". Rozpłaszczamy się na ziemi na jego znak, a potem wstajemy i rechoczemy :D Taka zabawa :D

reklama
za to ja jestem dziś zdumiona-
pamiętacie jak kiedyś rozmawiałyśmy kiedy dzieci zaczynają pić przez słomkę?? Czemu o tym przypominam bo wracałam dziś z Mikim od ortopedy ( wszystko ok) , ale zapomniałam picia, a zrobiło się gorąco a do domu pół miasta do busa, plus 25km busem, po drodze miałam zabrać starszaka z przedszkola...słowem byłam w czarnej d*** ;/. Kupiłam więc mały kartonik i dałam Mikołajowi, a ten bez większych problemów obalił cały soczek- do ostatniej kropelki w tempie ekspres plus :D :szok::szok::szok:

Mamolka tylko pogratulować. Fajnacko. ;)
Dziś się ważyliśmy i w pampersie waga wynosi 9945. Już na dobre pożegnaliśmy rozmiar body 80. Rajstopki nosi już 92-98.

Ostatnia edycja:
hehe Mamolka po przeczytaniu Twego posta wzielam butelke, nalalam soczku obcielam slomke na dlugosc tych z dzieciowych kartonikow bo mialam tylko dlugie, wzielam sobie druga, podeszlam do Arleny ktora W trzymal na raczkach i siorbie.. Arlena na mnie, na slomke, na butelke...polaczyla fakty ze w jej butelce z piciem znajduje sie cos nowego i wyciaga lapke, wsadzilam jej slomke do ust no i czekamy :D:D hmm myslala ze samo poleci wiec pokazalam bez slomki ze trzeba zasysac i pozniej to samo ze slomka.. rezultat.. no picie przez slomke opanowane :D a jakie to fajne :D hehe a my jacy dumni :D hehe

Mamolka tylko pogratulować. Fajnacko. ;)
Dziś się ważyliśmy i w pampersie waga wynosi 9945. Już na dobre pożegnaliśmy rozmiar body 80. Rajstopki nosi już 92-98.

Duże chłopisko :-)
My za miesiąc idziemy na ważenie :-) ciekawe ile bedzie ważył :-)
W 6m ważył 8800g :-) I myślę że teraz około 9500 max

hehe Salomii gratulacje dla Arlenki :)
Ja się ciesze że umie pić przez słomkę bo w sytuacjach kryzysowych mogę na spacerze kupić soczek w sklepie i trochę przetrzymać głodomora ..

u nas waga uparcie pokazuje 10,6kg:dry:

reklama
gratulacje dla małych słomkowych potworków. Jutro i ja spróbuję. Teraz Mysia już śpi

elena ładna waga:)

my jutro idziemy na mega spóźnione szczepienie i będziemy się ważyć! Dam znać ile Oli przybrała.

Do góry