reklama
elena juz mi raz wylaczyla telewizor - przyciskiem w tv!!
opanowala juz ruszanie klapka od wideo
a nawet kilka razy wysunela kieszen dvd w dvd i w komputerze PC.
Juz dzis zablokowalismy dojscie do tv krzeslem z jadalni :-) bo przeciez ona staje pod tv i oglada w bardzo bliskiej odleglosci.
opanowala juz ruszanie klapka od wideo
a nawet kilka razy wysunela kieszen dvd w dvd i w komputerze PC.
Juz dzis zablokowalismy dojscie do tv krzeslem z jadalni :-) bo przeciez ona staje pod tv i oglada w bardzo bliskiej odleglosci.
Widzicie, jakie macie mądre dzieci Wyłączają Wam telewizor
Franek będzie chyba "kulawy" pod tym względem, bo nie mamy takiego sprzętu w domu. Ale za to jego ulubioną zabawą jest dzwonienie do mieszkania, kiedy zamykam drzwi, jak wychodzimy na pole. Ja kręcę kluczem w zamku, a on dzwoni i sprawdza, czy nikt w środku nie został
Franek będzie chyba "kulawy" pod tym względem, bo nie mamy takiego sprzętu w domu. Ale za to jego ulubioną zabawą jest dzwonienie do mieszkania, kiedy zamykam drzwi, jak wychodzimy na pole. Ja kręcę kluczem w zamku, a on dzwoni i sprawdza, czy nikt w środku nie został
mamolka
Fanka BB :)
GRATULACJE DLA KAŻDEGO MALUSZKA chodzące,gadające....aaaaaa ale ten czas leci!!
Mówiłam wam że Mikołaj siedzi cicho- to się doczekałam ciągłej paplaniny- od 2 dni aż mi głowa puchnie od ciągłego mememejejejebububu :-)
Od wczoraj Miki puszcza się ;-) i stoi bez trzymanki
Jutro kończy 9 miesięcy z wagą 10,3-10,5kg, 74-75cm, 6 zębami (ślini się na potęgę więc coś tam się w paszczy jeszcze dzieje);
od czasu do czasu sadzam na nocnik- łapiemy siusie i raz trafiła się kupka;
Miki do delikatnych nie należy i JUŻ tłuką się i walczą o zabawki z Olkiem-żadne nie popuście
Mówiłam wam że Mikołaj siedzi cicho- to się doczekałam ciągłej paplaniny- od 2 dni aż mi głowa puchnie od ciągłego mememejejejebububu :-)
Od wczoraj Miki puszcza się ;-) i stoi bez trzymanki
Jutro kończy 9 miesięcy z wagą 10,3-10,5kg, 74-75cm, 6 zębami (ślini się na potęgę więc coś tam się w paszczy jeszcze dzieje);
od czasu do czasu sadzam na nocnik- łapiemy siusie i raz trafiła się kupka;
Miki do delikatnych nie należy i JUŻ tłuką się i walczą o zabawki z Olkiem-żadne nie popuście
Ostatnia edycja:
Mamolka, 6 zębów?? Nieźle U nas pusto
Jutro się ważymy. Aż jestem ciekawa, ile wyjdzie...:/
W tym tygodniu kupiliśmy nocnik. Chciałam łapać kupę, ale Franek ostatnio ma taki system, że budzi się, trzaska kupę w pieluchę w łóżeczku i dopiero potem daje znać, że wstał
W tym tygodniu kupiliśmy nocnik. Chciałam łapać kupę, ale Franek ostatnio ma taki system, że budzi się, trzaska kupę w pieluchę w łóżeczku i dopiero potem daje znać, że wstał
mamolka
Mamolka, 6 zębów?? Nieźle U nas pusto
u nas zawsze tak było- stąd ciężko tą kupę w nocnik złapać ;/
zębów sporo ale Olek też tak miał, a 7 ząbek dopiero w 11 miesiącu
reklama
krolcia
Myśmy się zważyli przy okazji wizyty u lekarza ze starszakiem. No więc jest 11.900 z ubraniem, więc 12kg jeszcze nie ma, he he he .
Teraz zważyć tylko ubranie, odjąć i będzie.:-)
==========
Zważone. Odjąć trzeba niecałe 200gram. Czyli 8 miesiąc kończymy wagą 11.700.
Teraz zważyć tylko ubranie, odjąć i będzie.:-)
==========
Zważone. Odjąć trzeba niecałe 200gram. Czyli 8 miesiąc kończymy wagą 11.700.
Ostatnia edycja:
Podziel się: