reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

reklama
Gwiazdeczka - gratulacje!!!!!! To chyba na 9-miesięcznicę tak się postarał:-) Wszystkiego najlepszego dla Wojtusia!
A pochwal się synkiem chodzącym!:-) Jakiś filmik na zamknięty byś wstawiła;-)

Kurcze jak tak czytam o waszych maluchach i ich postepach to sprawdzam czy to na pewno grudnioweczki:-DNiezle postepy.Gratulacje dla wszystkich geniuszy:tak:
Wojtus buziak na 9 miesiaczkow:tak:

powiem Wam ze filmików brzdaca mam mase ale tutaj nie da sie wgrac tak poprostu z kompa a jakos nigdy nie mam czasu aby wgrac go na jakąs odpowienio do tego przystosowaną stronke ;/ ostatnio jakos czas ucieka mi między palcami - nie potrafie sie zorganizowac

Moje gratulacje gwiazdeczko.

Mój mały przy jeździko/pchaczu z FP się przewraca... Ucieka mu on i koniec.. A on jak na złość cały czas próbuje.. Ale za to lubi przemieszczać się przy ścianie przez cały pokój :)...
Często też stojąc przy kanapie odwraca się do stołu :)

Ale fajnie :) Zaczyna się chodzenie :)

Pucek poszedł chwilowo w kształcenie umysłu ;) I został na etapie wstawania. Przemieszczanie się na boki słabo mu idzie, ale szczerze mówiąc, nawet nie próbuje ;) Za to robi akrobacje w stylu - stawianie na stopach, wyprostowanych nogach i podpieranie się ziemi jedną ręką :/

Ewa86 mój czasami chce wstać na środku pokoju... Podnosi tyłek i prostuje nogi po czym jedną ręką zaczyna machać jakby chciał się czegoś chwycić.

Byliśmy dzisiaj na zakupach i w dwóch sklepach Panie dałyby sobie rękę obciąć, że Antoś ma co najmniej rok. Jedna nawet powiedziała, jak miałam go na rękach, że taki duży chłopak powinien chodzić za rączkę, a nie męczyć mamusie :p...

reklama
Dzisiaj mój syn w ponad cztery minuty zdjął sobie spodnie. Na tyle wyszłam, żeby zadzwonić. Wracam, a on sobie siedzi obok spodni.
Jak mu śpiewam to już tańcuje na nogach.

Do góry