reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

reklama
Gratuluję. Jeszcze zacznie przełączać kanały i wyłączać telewizor pilotem jak u nas. Zawsze w najlepszym momencie.

elena juz mi raz wylaczyla telewizor - przyciskiem w tv!!
opanowala juz ruszanie klapka od wideo :-D
a nawet kilka razy wysunela kieszen dvd w dvd i w komputerze PC.
Juz dzis zablokowalismy dojscie do tv krzeslem z jadalni :-) bo przeciez ona staje pod tv i oglada w bardzo bliskiej odleglosci. :szok:

Widzicie, jakie macie mądre dzieci :) Wyłączają Wam telewizor ;)
Franek będzie chyba "kulawy" pod tym względem, bo nie mamy takiego sprzętu w domu. Ale za to jego ulubioną zabawą jest dzwonienie do mieszkania, kiedy zamykam drzwi, jak wychodzimy na pole. Ja kręcę kluczem w zamku, a on dzwoni i sprawdza, czy nikt w środku nie został ;)

GRATULACJE DLA KAŻDEGO MALUSZKA chodzące,gadające....aaaaaa ale ten czas leci!!

Mówiłam wam że Mikołaj siedzi cicho- to się doczekałam ciągłej paplaniny- od 2 dni aż mi głowa puchnie od ciągłego mememejejejebububu :-)

Od wczoraj Miki puszcza się ;-) i stoi bez trzymanki

Jutro kończy 9 miesięcy z wagą 10,3-10,5kg, 74-75cm, 6 zębami (ślini się na potęgę więc coś tam się w paszczy jeszcze dzieje);

od czasu do czasu sadzam na nocnik- łapiemy siusie i raz trafiła się kupka:eek:;

Miki do delikatnych nie należy i JUŻ tłuką się i walczą o zabawki z Olkiem-żadne nie popuści:confused2:e

Ostatnia edycja:
Mamolka, 6 zębów??:) Nieźle :) U nas pusto :D

Jutro się ważymy. Aż jestem ciekawa, ile wyjdzie...:/

W tym tygodniu kupiliśmy nocnik. Chciałam łapać kupę, ale Franek ostatnio ma taki system, że budzi się, trzaska kupę w pieluchę w łóżeczku i dopiero potem daje znać, że wstał ;)

Mamolka, 6 zębów??:) Nieźle :) U nas pusto :D

Jutro się ważymy. Aż jestem ciekawa, ile wyjdzie...:/

W tym tygodniu kupiliśmy nocnik. Chciałam łapać kupę, ale Franek ostatnio ma taki system, że budzi się, trzaska kupę w pieluchę w łóżeczku i dopiero potem daje znać, że wstał ;)

u nas zawsze tak było- stąd ciężko tą kupę w nocnik złapać ;/

zębów sporo ale Olek też tak miał, a 7 ząbek dopiero w 11 miesiącu

reklama
Myśmy się zważyli przy okazji wizyty u lekarza ze starszakiem. No więc jest 11.900 z ubraniem, więc 12kg jeszcze nie ma, he he he :-D:-D.
Teraz zważyć tylko ubranie, odjąć i będzie.:-)
==========
Zważone. Odjąć trzeba niecałe 200gram. Czyli 8 miesiąc kończymy wagą 11.700:tak:.

Ostatnia edycja:
Do góry