reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Franek nakłada kółka na piramidkę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ściąga sobie i nakłada :D
Matko, ale jestem z niego dumna! Co najmniej jakby się na wymarzone studia dostał :D :D :D
Mistrzunio :D

reklama
Asiu gratulacje dla Jasia! :)

Bodzia gratuluję pięknego słowa mama - muszę stwierdzić, że za każdym razem powoduje lekkie wzruszenie.

buzc kochany malec, że czeka z wszystkim na mamę :D ale rozwija się bardzo szybko :)

Ewa Franuś rządzi! :D Ale jeszcze bardziej cieszy mnie twoje szczęście :) Taka mała rzecz a tak cieszy, prawda??

Taka mała :) Ale ile on się biedak nakombinował, jak to zrobić! A najtrudniejsza rola rodziców w tym momencie to - NIE PODPOWIADAĆ :)

Cały czas mnie to fascynuje. Długi czas nic nic nic - tylko rozwala kółka albo je gryzie, a tu nagle - pyk - i tworzy mu się w główce pomysł, że może by je założyć na kołek. Skąd się to bierze w tym małym móżdżku tak nagle?:)

Ano tak to jest Ewa :-) Gratuluje :-) Filip nałozył raz, potem obejrzał swoje dzieło..i stwierdził, ze go ta zabawa nic a nic nie fascynuje...;-)

Ja już myślałam, że to będzie typowy mięśniak - mówić zaczął późno, tylko jęczał i piszczał, nie klaszcze, nie robi papa, tylko by biegał ;) Ale - jak widać - drzemią w nim nieprzebrane pokłady inteligencji ;)

Na zamkniętym Mistrzunio w akcji :)

Ostatnia edycja:
Krolcia ale to cudnie musi wygladac:-DJa to tez uwielbiam jak Jas trzyma jakas zabawke i do niej cos buczy ze zmarszczonym czolem:-D
Ewa gratulacje dla Franusia!!:tak:

reklama
Wygląda przekomicznie:-D. Ale foch to bardzo przydatna umiejętność:tak:. Szczególnie przed zbliżającym się sezonem chorobowym:dry: tfu tfu. Zawsze coś tam wydmucha albo poruszy jak się zdarzy katarek w nosku:tak:.

Do góry