reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

biedna Ola!!! współczuję AniaM!!!

Ty też jeszcze karmisz?? ja niestety też :wściekła/y: tzn. Agata wytrzymuje cały dzień bez piersi, a domaga jej się wieczorem, do zaśnięcia...

dzisiaj była mega awantura - wróciłam wcześniej z pracy i Agata chciała "mle" - odmówiłam jej, więc darła się obrażona 10 minut :no:

mój mąż jak słyszy, że koniec z kamienieniem od razu obraża się na mnie i mówi, że nie mam sumienia.... a ja mam naprawdę tego dosyć!!!! ileż można?!?!?!

jedyny sposób to wzięcie dniówek po 12 godzin, będe wychodziła z domu o 6:3o i wracała o 23... :-(

reklama
Osinka - a do kiedy zamierzasz karmić Agatkę? wzięłaś praće w weekendy?

ja chcę odstawić od dawna!!!!!!!!!!!!! JUŻ!!!!!:no:

wzięłam pracę w weekendy, bo:
1. płaca podwójnie
2. w tygodniu mam wolne, bo mam szkołę angielskiego, no i więcej mogę pozałatwiać w tygodniu, w sobotę nie załatwię praktycznie nic

ANIAM Dużo zdrówka dla Oleńki i sił dla Ciebie.

OSINKO Dwoje na jedną, ale nieźle sobie dajesz radę :-)

IVKA - jaki ty masz ten stolik dla Szymka? Bo wlasnie planuje zakup i widzialam w Ikei 2 zestawy (2 krzeselka plus stolik), jeden za niecale 80 zl a drugi za okolo 125 zl.No i nie wiem ktory lepszy. Tzn. wygodniejszy dla dziecka.

OSInko - no karmie:no:, co mam zamiar ostatecznie odstawic, to Ola lapie jakies chorobsko:-(. NAjgorsze jest to, ze Ola juz jadla bardzo malo, tylko raz w dzien i w nocy, a przez te choroby nie mogla jesc nic innego i znowu sie zaczelo cycusianie co chwila. Ale powoli wychodzimy na prosta:tak:. Mam zamiar odstawic ja ostatecznie do urodzin. Nawet napisalam dla niej taka ksiazeczke, w ktorej mala Kasia jest odstawiana od cycusia. Przed wizytami u lekarza czytanie ksiazeczek o lekarzu bardzo pomoglo, wiec mam nadzieje, ze przynajmniej taka historyjka jej troche ulatwi i zlagodzi stres przy odstawianiu.

AniaM-ojej skad to paskudztwo sie przyplatalo-trzymam kciuki zeby Oloenka szybko wyzdrowiala.
Jas tez chory-zapalenie oskrzeli-najgorsze jest to ze tydzien temu szczepilismy go na pneumokoki i martwie sie zeby to nie mialo jakiegos zwiazku z choroba...
Wrocilismy juz na Wegry-jak zwkle jest mi bardzo ciezko sie przestawic-ale moj maz zrobil mi niespodzianke i zainstalowal tv sat tak wiec przynajmniej mam troche polskich kanalow:-)
A co do prezentow urodzinowych Jasiora-to od tesciow dostal cale wiaderko z lopatka do piasku ( wrrr chyba juz 7 taki zestaw) tak wiec sie straaaasznie wysilili:baffled:

A co do prezentow urodzinowych Jasiora-to od tesciow dostal cale wiaderko z lopatka do piasku ( wrrr chyba juz 7 taki zestaw) tak wiec sie straaaasznie wysilili:baffled:[/quote]

a moze chca miec wnuka budowlańca ;-);-);-) :sorry2:

reklama
IVKA - jaki ty masz ten stolik dla Szymka? Bo wlasnie planuje zakup i widzialam w Ikei 2 zestawy (2 krzeselka plus stolik), jeden za niecale 80 zl a drugi za okolo 125 zl.No i nie wiem ktory lepszy. Tzn. wygodniejszy dla dziecka.

Ja mam ten zestaw za 125zł z drewna chyba brzozowego. azik też ko kupiła i też jest bardzo zadowolona.

Do góry