reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Witam Was !
Nie pisałam kilka dni, bo zamieszanie było z urodzinami Oskarka... Ale na szczęście już po wszystkim.
A tutaj są fotki z urodzinek :
Galerie BabyBoom BETA - Oskarek/Tort
Ja jestem dzisiaj po drugim etapie egzaminu na nowe stanowisko, bo już nie wytzrymuję tam gdzie jestem. Kierowniczka mnie psychciznie wykańcza....
Kinga - mój Rafał pracuje na budowie, m.in. też remontuje teraz dom. Od wczoraj pracuje od 8 do 20.... Bo lokatorzy się wprowadzają w piątek, jak tzreba to musi. Szkoda, ze nie meiszkasz bliżej to bym Ci go poleciła :tak:;-) Chyba rzeczywiście źle trafliście z tym hmmmm... "fachowcem". Nie denerwuje się kochana, w Twoim stanie nie powinnaś. Odpoczywaj dużo. Jestem dobrej myśli !
Catherinka ogromne gratulacje !!!!

reklama
felqua Maksio wycałowany:tak::-D
Jak uczyliśmy go dmuchać to sie tak nachylał, że włosy przypalił:-p
Jak już sto lat mu zaśpiewali to onieśmielony jak nigdy:-D
No i szczęśliwy bo kosiarke dostał (taką,która może bańki mydlane wypuszczać) ja troche mniej bo dużo hałasu robi
Ogólnie było troche zamieszania no ale już po a ja siedze z kawką którą teraz mam okazje spokojnie wypić:-)

Kinga no to jak kazali to się oszczędzaj a co do tych proporcji to u mnie też coś takiego było i też słyszałam, że nie jest to żaden powód do niepokoju

Ja po konkursie dzisiaj...nabuntowałyście mnie no to narozrabiałam:baffled::baffled: miałam niezłą fazę, do tego byłam zdenerwowana no i okazało się to mieszanką wybuchową...ale najbardziej nie lubię jak mnie ktoś traktuje z góry..
jakby co będę się uśmiechać do osinki:-):-)
no chyba że osinka mi zdradzi źródło energii:-D:-D wtedy coś znajdę w naszym kochanym kraju

Kasianka - no co Ty - my takie grzeczne dziewczynki Cię nabuzowałyśmy????:-D:-D:-D a kiedy efekty Twojej dzisiejszej rozróby poznasz???????

No jam tez ciekawa co tam Kasianka wyjdzie z dzisiejszego konkursu..trzymam kciukasy zeby wyszlo jak najlepiej!!!

Ja po konkursie dzisiaj...nabuntowałyście mnie no to narozrabiałam:baffled::baffled: miałam niezłą fazę, do tego byłam zdenerwowana no i okazało się to mieszanką wybuchową...ale najbardziej nie lubię jak mnie ktoś traktuje z góry..
jakby co będę się uśmiechać do osinki:-):-)
no chyba że osinka mi zdradzi źródło energii:-D:-D wtedy coś znajdę w naszym kochanym kraju

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

i dobrze Kasianka!!! nie daj się!!!

jak przyjedziesz do mnie to Ci powiem skad czerpię energię :cool2::-D

No i jestem po wizycie. Niezbyt szczęśliwa wyszłam :confused:

Okazało sie, że mam miękką szyjkę, skraca mi się :-(

Mam się oszczędzać i leżeć :-( Dostałam jakieś leki rozkurczające i mam sie zgłosić za dwa tygodnie :-(

Ale córka jest córką - potwierdzone jeszcze raz :-D
nie pisałam wam wcześniej, ale ma o dwa tygodnie większą główkę w stosunku do wieku reszty ciałka :-p Ale jestem dobrej myśli, bo wszystko rośnie proporcjonalnie i pani doktor nie pozwoliła mi się tym przejmować ;-)

Kinga wlasnie o tym pisalam odnosnie bolu brzucha o ktorym ostatnio pisalas polezysz do konca i wszystko bedzie ok :-p ale powaznie powinnas polezec, zeby Ci szwowo nie zakladali i zebys niemusiala w szpistalu przymusem lezec jak po dobroci w domu nie chcesz :-);-):-p

Lena miala bardzo dlugie nogi na kazdym usg, lekarz zawsze uspakajal , ze takiezachwiania proporcji sa niczym niepokojaca:tak:

reklama
Kinga wlasnie o tym pisalam odnosnie bolu brzucha o ktorym ostatnio pisalas polezysz do konca i wszystko bedzie ok :-p ale powaznie powinnas polezec, zeby Ci szwowo nie zakladali i zebys niemusiala w szpistalu przymusem lezec jak po dobroci w domu nie chcesz :-);-):-p

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Lena miala bardzo dlugie nogi na kazdym usg, lekarz zawsze uspakajal , ze takiezachwiania proporcji sa niczym niepokojaca:tak:

nogi nogami, a głowa? :-D:-D:-D

śmiejemy się, ze Martynka odziedziczy cechę po moim bracie... Będzie miała dużo miejsca na mózg :-D

Moją mamę "oburza" nasz śmiech z tego powodu

Do góry