reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Witam Was !
Nie pisałam kilka dni, bo zamieszanie było z urodzinami Oskarka... Ale na szczęście już po wszystkim.
A tutaj są fotki z urodzinek :
Galerie BabyBoom BETA - Oskarek/Tort
Ja jestem dzisiaj po drugim etapie egzaminu na nowe stanowisko, bo już nie wytzrymuję tam gdzie jestem. Kierowniczka mnie psychciznie wykańcza....
Kinga - mój Rafał pracuje na budowie, m.in. też remontuje teraz dom. Od wczoraj pracuje od 8 do 20.... Bo lokatorzy się wprowadzają w piątek, jak tzreba to musi. Szkoda, ze nie meiszkasz bliżej to bym Ci go poleciła :tak:;-) Chyba rzeczywiście źle trafliście z tym hmmmm... "fachowcem". Nie denerwuje się kochana, w Twoim stanie nie powinnaś. Odpoczywaj dużo. Jestem dobrej myśli !
Catherinka ogromne gratulacje !!!!

reklama
felqua Maksio wycałowany:tak::-D
Jak uczyliśmy go dmuchać to sie tak nachylał, że włosy przypalił:-p
Jak już sto lat mu zaśpiewali to onieśmielony jak nigdy:-D
No i szczęśliwy bo kosiarke dostał (taką,która może bańki mydlane wypuszczać) ja troche mniej bo dużo hałasu robi
Ogólnie było troche zamieszania no ale już po a ja siedze z kawką którą teraz mam okazje spokojnie wypić:-)

Kinga no to jak kazali to się oszczędzaj a co do tych proporcji to u mnie też coś takiego było i też słyszałam, że nie jest to żaden powód do niepokoju

Ja po konkursie dzisiaj...nabuntowałyście mnie no to narozrabiałam:baffled::baffled: miałam niezłą fazę, do tego byłam zdenerwowana no i okazało się to mieszanką wybuchową...ale najbardziej nie lubię jak mnie ktoś traktuje z góry..
jakby co będę się uśmiechać do osinki:-):-)
no chyba że osinka mi zdradzi źródło energii:-D:-D wtedy coś znajdę w naszym kochanym kraju

Kasianka - no co Ty - my takie grzeczne dziewczynki Cię nabuzowałyśmy????:-D:-D:-D a kiedy efekty Twojej dzisiejszej rozróby poznasz???????

No jam tez ciekawa co tam Kasianka wyjdzie z dzisiejszego konkursu..trzymam kciukasy zeby wyszlo jak najlepiej!!!

Ja po konkursie dzisiaj...nabuntowałyście mnie no to narozrabiałam:baffled::baffled: miałam niezłą fazę, do tego byłam zdenerwowana no i okazało się to mieszanką wybuchową...ale najbardziej nie lubię jak mnie ktoś traktuje z góry..
jakby co będę się uśmiechać do osinki:-):-)
no chyba że osinka mi zdradzi źródło energii:-D:-D wtedy coś znajdę w naszym kochanym kraju

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

i dobrze Kasianka!!! nie daj się!!!

jak przyjedziesz do mnie to Ci powiem skad czerpię energię :cool2::-D

No i jestem po wizycie. Niezbyt szczęśliwa wyszłam :confused:

Okazało sie, że mam miękką szyjkę, skraca mi się :-(

Mam się oszczędzać i leżeć :-( Dostałam jakieś leki rozkurczające i mam sie zgłosić za dwa tygodnie :-(

Ale córka jest córką - potwierdzone jeszcze raz :-D
nie pisałam wam wcześniej, ale ma o dwa tygodnie większą główkę w stosunku do wieku reszty ciałka :-p Ale jestem dobrej myśli, bo wszystko rośnie proporcjonalnie i pani doktor nie pozwoliła mi się tym przejmować ;-)

Kinga wlasnie o tym pisalam odnosnie bolu brzucha o ktorym ostatnio pisalas polezysz do konca i wszystko bedzie ok :-p ale powaznie powinnas polezec, zeby Ci szwowo nie zakladali i zebys niemusiala w szpistalu przymusem lezec jak po dobroci w domu nie chcesz :-);-):-p

Lena miala bardzo dlugie nogi na kazdym usg, lekarz zawsze uspakajal , ze takiezachwiania proporcji sa niczym niepokojaca:tak:

reklama
Kinga wlasnie o tym pisalam odnosnie bolu brzucha o ktorym ostatnio pisalas polezysz do konca i wszystko bedzie ok :-p ale powaznie powinnas polezec, zeby Ci szwowo nie zakladali i zebys niemusiala w szpistalu przymusem lezec jak po dobroci w domu nie chcesz :-);-):-p

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Lena miala bardzo dlugie nogi na kazdym usg, lekarz zawsze uspakajal , ze takiezachwiania proporcji sa niczym niepokojaca:tak:

nogi nogami, a głowa? :-D:-D:-D

śmiejemy się, ze Martynka odziedziczy cechę po moim bracie... Będzie miała dużo miejsca na mózg :-D

Moją mamę "oburza" nasz śmiech z tego powodu

Do góry