reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Koga, trzymaj się kochana!!! Jesteś silną i mądrą kobietką - dasz radę! Ściskam Cię wirtualnie!!! W głowie mi się to nie mieści...żeby obcym ludziom - ok, ale własnemu synowi i wnukowi???? Nie zrozumiem... Cieszę się, że udało się tak szybko wszystko zorganizować! I powtórzę po Kindze: prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie...

Emcia - duuużo zdrówka!!!

reklama
Witajcie Cioteczki, a ja znow sama, tzn z Karolkiem, ale moj P wczoraj wylecial do Pakistanu na miesiac, i oby to byl miesiac, bo w maju mial byc 3 tyg a zakonczylo sie na 6ciu :wściekła/y:
Oby ten czas szybko zlecial!!!
Ale jest i dzis dobra wiadomosc, Karolek pierwszy raz zrobil siusiu do ubikacji, niestey nocnik jest tylko do zabawy, alez bylam dumna z mojego smyka. Pozniej Lolek chodzil po mieszkaniu i mowil "mama dumna, mama dumna", oj jak On mnie rozczula, szczegolnie w chwilach jak nie ma "Tatusia" :rofl2:

izka Ty to masz ze swoim mężem, wiecznie w delegacji, sama musisz sobie ze wszystkim bidulko radzić! podziwiam Cię!!

Koga, cieszę się, że wszystko idzie po Waszej myśli! będzie coraz lepiej!!

jeszcze raz dzięki dziewczyny!!! nawet nie wiecie jakie to wsparcie!!!

jak widać ździebko sie pozbierałam - jeszcze tylko jutro wystawianie naszych rzeczy na podwórko jak nas nie będzie (oczywiście specjalnie bo dziś mój m. dzwonił i pytał czy nie moga dać kluczy, żeby sam wystawił i nie mogą!)

no i mimo 3 telefonów nie mogą odpowiedzieć nam na pytanie czy jak wyprowadzimy sie do końca miesiąca to wystarczy - specjalnie podajemy dalszy termin, bo nie chcemy, żeby wiedzieli kiedy sie wyprowadzamy, żeby nie kusiło ich przyjechać i kontrolować!

i obiecuję już więcej nie zatruwać tematem :tak:

Koga, skoro przynosi Ci to ulgę - to zatruwaj!!! przynajmniej Cię pocieszymy! co będziesz się sama gryzła ze smutkami!!!

a !!!! mam nadzieję, że u kolegi internet jest?? bo nie wytrzymamy bez Ciebie na BB!:-)

koga....w głowie się nie mieści jak tacy ludzie mogą sobie spojrzeć w lustro :szok::szok::szok:.

Ale dobrze, że już z górki macie, do grudnia niedaleko to i przeprowadzka szybko, a oni się z czasem dowiedzą co stracili (my wiemy, co oni tracą;-))

koga, kochana, wlasnie teraz poczytalam zaleglosci, oj kobietko, dzielna jestes, sciskam Cie i zycze duzo sily :-) Jejku, jak tak mozna, to nawet ludzkie nie jest, to ja mam dobrze ze swoimi tesciami, mam ich,a ich nie mam ;-)

koga bardzo się cieszymy że się udało wszystko zorganizować tak szybciutko. Człowiek a w szczególności kobieta co jak się wygada to od razu jej lepiej na duszy. Więc truj ile chcesz - przynajmniej Ci ulży.
Emcia trzymam kciuki za starania bidulko - dobrze że z Ellą wszystko w porządku no i że zaczynasz jeść:-)

reklama
tyle zescie tego naplodzily ze zapomnialm co mam napisac :-D:-D:-D
KOGA co nas nie zabije to nas wzmocni wiec musi byc dobrze a escie no coz po latach zobacza co stracili

Karolka i dobrze ze tak zrobila nalezalo sie i sasiadcei kurierowi

hmmm co jeszcze nie wiem zapomnialam :rofl2:
dla wszystkich pominietych pogody ducha i poczucia humoru mimi tak przeokropnej pogody

Do góry