reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

napszcie chociaż, że będzie dobrze i damy radę, bo ryczeć mi się chce ...

jeszcze meszkanie koleg nie jest na 100% - jutro potwierdzę, oczywiście zapłacimy mu

KOGA Będzie dobrze. Musi być. Codziennie sobie to powtarzam. A, gdyby wyrzucili Wasze rzeczy, to normalnie zadzwoniłabym po policję. Mój ojciec ciągle nas wyrzucał z mieszkania, jak jeszcze chodziłam do szkoły podstwowej i średniej. W końcu, jak skończyłam studium, wykrzyczałam mu, że co z tego, że ma to mieszkanie, jak nie ma rodziny. Nie ma pojęcia, co robimy, jakie są nasze marzenia. I, że jak tylko będę miała, gdzie, to wyprowadzę się stamtąd, gdzie zresztą nigdy nie czułam się u siebie. I tak rozpoczęła się moja wędrówka...

reklama
Koga-no jasny gwint-co to za ludzie-to sie w glowie nie miesci!
Wierze ze bedzie dobrze i wszystko sie ulozy-a tym starym dziadom zycze zeby im sie to kiedys zwrocilo podwojnie.
Emcia- tydzien faktycznie straszny-dobrze ze juz wszytsko wrocilo do normy!
Karolka-i dobrze ze nie wytrzymalas-bo na takich ludzi ladnie i grzecznie czasami nie dziala-powodzenia.

KAROLKAZ Wredne istoty. I jak skończyła się "przygoda z kurierem".Ja bym złożyła oficjalną skargę na piśmi, jeśli nie przeprosi wieśniak jeden. Współczuję złośliwej sąsiadki. Jak ktoś się uprze, to znajdzie dziurę w całym.

.
Marlenko- zadzwoniłam do centrali i złozyłam skarge ustnie...i zadzwonil kurier i przeprosił ...ale wkurzyła mnie ta sytuacja.

Koga, pewnie że dacie radę. I nie daj się im wyprowadzić z równowagi..bo poziom niestety żałosny i właściwie nawet szkoda słów. wyprowadzice się i będzie Wam lepiej:tak:
a że może przez chwilę ciężko...no cóż, wiem coś na ten temat.
i choć sama staję na głowie to i tak moi teściowie uważają że robię krzywdę ich synkowi:wściekła/y:

napszcie chociaż, że będzie dobrze i damy radę, bo ryczeć mi się chce ...

jeszcze meszkanie koleg nie jest na 100% - jutro potwierdzę, oczywiście zapłacimy mu

Koguś - ty miałabyś nie dać rady?? Ze swoim wielkim serduchem i silnym charakterem?? No co ty??:tak:
Masz jeszcze małego smyka, którego usmiech na twarzy doda ci sił i odegna złe mysli - zobaczysz!! Ściskamy z cała mocą !!

współczuję wam Emcia i Karolka przeżyć...
Kaśka - nadstaw pyska na buziaczyska....
Kasianka - ty też j.w ...

dziewczyny! dzięki za wsparcie!

mieszkanie kolegi mamy, przeprowadzimy się prawdopodobnie 21 września a potem na wakacje, żeby zapomnieć i się odstresować

znajomi zaproponowali, że możemy w ich domu składować meble i że pomogą nam coś poprzewozić do nich

moi rodzice też chcą pomóc - może zajmą się Maksem

generalnie wrusza mnie, że ludzie chcą nam pomóc

no i jeszcze WY jesteście kochane

powoli zaczyna odpuszczać mi stres - nawet zdołałam coś zjeść - bo wczoraj to już nawet obiadu nie dałam rady

Emcia - ucałowania dla Elli, współczuję przejść!

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry