reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

koga, podziwiam Cię i Twoje podejście do sprawy: tak, żeby się nie wstydzić... Jezuniu, ja bym tak nie umiała, chyba natrzaskałabym tym oszołomom :baffled:

Ciesze się, że macie blisko siebie ludzi, którzy Wam pomagają. Prawdziwych przyjaciół poznaje sie w biedzie...

Jestem pod wrażeniem.

Od razu jak przyszłam ze szkoły siadłam do komputera, żeby zobaczyć co u Was. Trzymaj się kochana.

A swoją drogą, to jak Twój m. się uchował w takim "towarzystwie"?

reklama
Dzieki dziewczyny!!! Powoli wracamy do siebie.. Ella ma jeszcze straszny "katarek" z tej jednej dziurki, no ale musi sie przemeczyc az sie wszystko zagoi. Ja juz tez czuje sie lepiej i powoli zaczynam jesc "twarde" rzeczy, bo do tej pory tylko plynne... Schudlam 2,5 kg przez to niejedzenie i stres... A tu za kilka dni czas sie brac za "robienie" dzidziusia....:-D:-D:-D

Koga - super, ze macie wsparcie! Tak sobie mysle, ze nie ma tego zlego... Trzymamy kciuki!!!;-)

no święta nie jestem - myślisz, ze nie mam ochoty zdemontować w tym mieszkaniu kaloryferów, baterii, i połowy łazienki i... sprzedać tego wszystkiego za 200 zł na Allegro:-D:-p:-p:-p:-p

a to by mieli klops, żeby takie mieszkanie wynająć!

pochwalę się że przeprowadzka zorganizowana - 22 o 9 rano - podobno ma trwać jakieś 4 godziny - koszt 320 zł:szok::-D - 3 chłopa, kartony i samochód

a i jeszcze jedna koleżanka ma przyczepkę i do nas podjedzie wcześniej, żeby coś przewieźć

a mieszkanie kolegi 3 pokojowe - standard nam się zwiększy o jeden pokój:rofl2:

mam nadzieję, że ne ma tego złego ...

tylko czy Maksikowi nie będzie nieswojo w nowym miejscu?????

a mieszkanie to z kolegą? :-D:-D:-D

widzisz? już jest dobrze. Masz przewagę nad nimi, tylko oni biedni jeszcze o tym nie wiedzą...

A co do baterii, to możemy wymienić (pokryjemy koszty przesyłki, albo sami przyjedziemy :-D:-D:-D), bo nasze, zakupione razem z mieszkaniem to badziew :tak: i czekają na wymianę...

ochota ochotą, ale Twój styl koga... oj ten styl...

no Kinga - rozweseliłaś mnie diablico!
kolega - a w zasadzie mój szef:zawstydzona/y::-p - nie jest dodatkiem gratis do mieszkania - mieszka na szczęście gdzieś indziej i z żoną, pieskiem i dzieckiem za miesiąc:tak:

a 320 to niewielka cena za spokój:-D:rofl2::-D

Koga, nie bedzie Maksiowi nieswojo, my tez sie przeprowadzalismy i Ella nawet nie zauwazyla roznicy:-D:-D No bo tak naprawde dla nich dom to Ty i twoj M. Glowa do gory, gratulacje nowego M-4 i POWODZENIA!!!!:tak:;-)

reklama
oj, to jakis okropny i pechowy dla was tydzien :no:

koga: oczywiscie ze dacie rade!! innej opcji nie bedzie!! :tak: bo jak widze to juz powoli wychodzicie na swoje, a tesciowie "na ksiezyc" :-p

emcia: ty sie bidaku niedosc ze nacierpialas to jeszcze sporo nerwow stracilas :no: ale cale szczescie ze to wszystko juz za wami :tak:

Do góry