reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
koguś - co za ludzie - no tym to ich nazwać nie można.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A nie jest czasem tak ze trzeba co najmniej miesięcznego okresu wypowiedzenia??? I czy wynajmując mają prawo pozbawić lokatorów ogrzewania. JA bym walczyła. Wiem że to rodzice mężą ale skoro tak postępuja bez serca ja też bym serca nie miała i podałabym ich do sądu albo nie wiem. NApewno bym walczyła.Zero litości

niestety nie meści się .... :-:)no:

jestem roztrzęsiona ...

nie mamy żadnych praw do meszkania, bo mąż je oddał rodzicom ... i dobrze .... to była nasza wspólna decyzja ... skoro tego żądali

... nie będzemy z nimi walczyć, nie chcemy mieć z nimi już nic wspólnego - zagrywki ze zmianą zamka są na takim poziomie, na który nigdy nie chciałabym w życiu zejść ...

teść zapowedział, że nasze rzeczy, które zostały w pomieszczeniach ze zmienionymi zamkami - rowery, narty - wyrzuci jak będziemy w pracy .....

to są stwory pozbawione jakichkolwiek uczuć

nooo ja też się obawiałam .... ale chciałam postąpić tak, żeby nie musieć się tego wstydzić .....

reklama
napszcie chociaż, że będzie dobrze i damy radę, bo ryczeć mi się chce ...

jeszcze meszkanie koleg nie jest na 100% - jutro potwierdzę, oczywiście zapłacimy mu

Do góry