reklama
K
KingaP
Gość
My prawie na ukończeniu remontu. Ciekawe, kiedy zapanuje nad bałaganem??
Karola u niani przechodzi samą siebie: szkoli 2,5 letniego Wiktora. Nie pozwala mu ruszać swoich zabawek, gryzie go, uczy sie bić
Słuchajcie, wstyd mi
do tego nie chce nic u nich jeść. To co zaniosę, wraca do domu z powrotem.
Dziś zaprowadziłam Lolę rano i nie wchodziłam do mieszkania niani. Stwierdziłam, że nie będę robić z nią tak, że będę uciekać, jak nie patrzy. Ona i ta wie, co ją "czeka", więc pożegnanie skracam do minimum...
Karola u niani przechodzi samą siebie: szkoli 2,5 letniego Wiktora. Nie pozwala mu ruszać swoich zabawek, gryzie go, uczy sie bić
Słuchajcie, wstyd mi
do tego nie chce nic u nich jeść. To co zaniosę, wraca do domu z powrotem.
Dziś zaprowadziłam Lolę rano i nie wchodziłam do mieszkania niani. Stwierdziłam, że nie będę robić z nią tak, że będę uciekać, jak nie patrzy. Ona i ta wie, co ją "czeka", więc pożegnanie skracam do minimum...
K
KingaP
Gość
Chyba tak. Kiedyś spotkałam się z mamą tego chłopca i powiedziała mi, że Wiktor to łobuz... Wyrobi sie przy Karoli
Ja dziś mam na ta mała Kozę nerwa, bo od kiedy wróciłyśmy do domu, ona wszystko robi na przekór... Cukierki (które ma do zabawy) wkłada z papierkami do buzi, patrząc mi w oczy... Jak jej mówię, żeby wyjęła je z buzi, ona tratuje to jak świetną zabawę i chichra się w głos Uduszę ją...
Ja dziś mam na ta mała Kozę nerwa, bo od kiedy wróciłyśmy do domu, ona wszystko robi na przekór... Cukierki (które ma do zabawy) wkłada z papierkami do buzi, patrząc mi w oczy... Jak jej mówię, żeby wyjęła je z buzi, ona tratuje to jak świetną zabawę i chichra się w głos Uduszę ją...
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Kinga nie duś kozy daj jej żyć
Kuba dzisiaj też z szelowskim uśmiechem na twrzy i z premedytacją wyłączał mi tv - czeakł aż usiade i cyk ...a mówili o meningo i pneumo więęęęc chciałam sobie obejrzeć ale on nie był zainteresowany
Kuba dzisiaj też z szelowskim uśmiechem na twrzy i z premedytacją wyłączał mi tv - czeakł aż usiade i cyk ...a mówili o meningo i pneumo więęęęc chciałam sobie obejrzeć ale on nie był zainteresowany
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
moja glisda też ma dziś marudny dzień, wstała po 9, ale cały czas jojczyła i chciała na ręce, a ja dziś chciałam odrobić stos zaległości: prasowania furę, sprzątanie kuchni (syf totalny) i mycie podłóg
na szczęście usnęła po 14, więc ekspresem przeleciałam na szmacie po domu
najgorsze, że Agata sprzedała mi i Krzyśkowi przeziebienieleci mi ciurkiem z nosa
(chyba za świeże powietrze było u teściowej) ;-)
na szczęście usnęła po 14, więc ekspresem przeleciałam na szmacie po domu
najgorsze, że Agata sprzedała mi i Krzyśkowi przeziebienieleci mi ciurkiem z nosa
(chyba za świeże powietrze było u teściowej) ;-)
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
u nas dzisiaj szaro buro i zimno jak ch.... dosłownie pogoda jak byłby końec listopada bbbrrryyyy
siedze przed komp i jest mi zimno mi a nawet nie chce myśleć, że sezon grzewczy trzeba będzie rozpocząć bo mamy ogrzewanie na prąd a wiadomo z czym to się wiąże - z zawrotnymi rachunkami za prad
no i tzreba by nową garderobe nabyć dla synusia bo wszystki spodnie to rybaczki
siedze przed komp i jest mi zimno mi a nawet nie chce myśleć, że sezon grzewczy trzeba będzie rozpocząć bo mamy ogrzewanie na prąd a wiadomo z czym to się wiąże - z zawrotnymi rachunkami za prad
no i tzreba by nową garderobe nabyć dla synusia bo wszystki spodnie to rybaczki
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
u nas też zimno jak diabli, muszę sobie kupić grubą piżamę, Agatce też
no i czekam z utęsknieniem aż zaczna grzać
reklama
u nas też zimno jak diabli, muszę sobie kupić grubą piżamę, Agatce też
Ja wczoraj zakupiłam małej ciepły polarkowy pajacyk do spania, bo ona wicznie zamiast "pod" to śpi "na" kołdrze.;-)