reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Koga - no co za beznadziejni "gówniarze"!! Lat mają tyle,że powinni być przykładem mądrości, dzielić się swoim doświadczeniem życiowym a oni jak rozkapryszony 3- latek... słów mi brakuje... trzymaj się Koga !! wrrr.... najgorsze,że nie da się z takimi normalnie porozmawiać...
A to teściowa wszystko nakręca, czy teść też bierze w tym udział? Może on jest rozsądniejszy?

reklama
Osinka!!!:-:)-:)-( Bardzo, ale to bardzo wspolczuje...
[*] dla twojej przyjaciolki...

Koga, wiesz slow brak normalnie... Jak oni Cie moga nienawidziec, przeciez jestes matka ich wnuka - ich krew i kosci i chociazby z tego wzgledu nalezy ci sie szacunek... Bardzo wspolczuje i Tobie i M. No i Maksiowi oczywiscie! Po prostu brawo, brawo...

Osinko - aż płakać się chce, biedny mały chłopczyk

problemy z teściami wobec takich sytuacji to nic ...

Osinko
[*]
[*]
[*] dla Twojej przyjaciólki...........to jest straszne dlaczego tak musi być??????????

Koga - ale Ci teściowie są beznadzieni....stawiac syna przed wyborem ..rodzina albo rodzice ....szczyt i namawiac do rozwodu...współczuje to skandal...tak to oni powinni swiecic przykładem..pomagac ..a tu tylko kłody pod nogi

Emciu -trzymaj się dzielna jestes...ale juz nie bedzie nic bolec wiecej

oj co za dzień :-:)no::no::no: łącze się z Wami w smutku i bólu

Osinko - dla Twojej przyjaciółki
[*]

Emcia - szczena się zagoi i będzie jak nowa - trzymaj się bidoczku

Koga - nie bede komentować zachowanie twoich teściów bo sami sobie swoim durnym zachowaniem wystawiaja świetne świadectwo chamstwa - wiesz jakcy są i tzreba ich zlać dla świętego spokoju jednym uchem wpóściś drugim wypóścić - poprostu bo gadanie czy inne działania chyba nie mają większego sensu

Osinka straszna tragedia...:-:)-(

koga a Tobie to współczuje tych teściów... silna babka z Ciebie i grunt to mieć do tego dystans ale wiadomo boli napewno

Emcia wracaj do siebie szybciutko

Ola dzis czwarty dzień w przedszkolu i chyba jest Ok:-) troche płakała we wtorek jak ją zawoziłam ( Michał akurat miał wolne) Mi to już normalnie takie myśli po głowie chodzą, żeby pracy szukać.. a no ale jeszcze dwójka w domu...
Ja to ciągle nieszczęśliwa a przeciez ludzie przeżywają prawdziwe dramaty...
Ja mam tylko za dużo dzieci naraz...
Dziś wstałam i pomyślałam, czemu znowu mam być smutna, przeciez to tylko ode mnie zależy czy będe szczęśliwa czy nie, poczułam się wolna ale po godzinie mi przeszło..:-(nawet z domu sie nie rusze z nimi, eh, jak Michał wróci jade na zebranie do przedszkola, w końcu do ludzi!;-)
A jutro chyba wstane dzikim świtem, zbiore dzieci, pojedziemy do przedszkola Ole zawieść, Michała do pracy a ja pojade do rodziców i może jednego u nich zostawie i wyskocze do koleżanki na kawe, plan już jest zobaczymy czy wstane:-p

mamooli - ucałuj swoje kochane szkraby i jak dasz rade to wyskocz na tą kawke troche oddechu złapiesz

Ja coraz poważniej myśle o pracy jak Kubek skończy dwa lata - trzeba się troche odbić od dna finansowego

reklama
mamooli - jeszcze troszkę i może jakąś nianię uda się znaleźć (moja poprzednio zajmowałą się piątką - a po takich przejściach dwójka to pikuś;-)) i poszłabyś do pracy jeśli tak bardzo tego potrzebujesz - to pewnie przeraża, co się będzie wtedy działo i jaki zapanuje chaos - ale zawsze tak jest, że wszystko jakoś zaczyna się kręcić i jest ok

trzymam kciuki za Twoje plany zawodowe! na pewno dasz radę, zacznij szukać - a jak coś znajdziesz to już nie będzie odwrotu i jakoś cała reszta się ułoży:tak::tak::tak:

Do góry