reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Koga, musisz być twarda i staraj się być ponad tym!
Własnie, jak radzą sobie koleżanki i kancelaria? Mam nadzieję, że nie narzekają na brak zleceń :) Już kiedyś miałam pytać, tylko jakoś mi się zapomniało... :(

koga - my mieszkamy z moimi rodzicami, planujemy wyprowadzke za jakies trzy lata, ale tez sie boje ze przez moja mame cos sie zepsuje miedzy nami, bo ona ma duzy wplyw na mnie sa rozne jazdy i przez to zdarza mi sie odreagowywac to na Jacku...na szczescie on ma duzo sily i rozumie to, stara sie bardzo i wierze ze nam sie uda, trzymam za Was kciuki,nie dajcie sie, pokazcie im jak bardzo sie kochacie, choc zdaje sobie sprawe ze z takimi ludzmi to trudno bardzo!!!

ojej dziewczyny, kochane jesteście! dzięki za tak błyskawiczny odzew! :)
już nie smęcę, tak mi się tamten post wyrwał pod wpływem chwili ...

ja już z moja własną mama nie moge wytrzymać

młodzi musza mieszkać osobno - mam nadzieję że nam sie uda spełnić to marzenie w przeciągu roku...

koga Twoi teściowie to jacyś chorzy ludzie, a od wariatów najlepiej trzymać się z daleka!!! nawet nie myśl, że może ta sytuacja zrujnować Twój związek, przecież wiara , to połowa sukcesu , a Wy się kochacie i macie Maksa ;)
a swoją drogą, to czy oni kiedykolwiek powiedzieli Ci o co im tak naprawdę chodzi? czy poprostu nieznoszą cię "bo tak ma być i koniec"

reklama
koga! i jeszcze jedno: Podziwiam Cię, jesteś kobietą na poziomie!!! Ja od razu wylałabym tu całą żółć, a Ty tak dzielnie się trzymasz!!!! Podziwiam :)

Do góry