reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Osinka - super, że urlopik się udał. Fajnie na Tatry popatrzeć...My może też się wybierzemy, ale chyba na Słowację.

Ewunia - co się dzieje? Wywal to z siebie, może będzie lżej ;)

reklama
na razie o jakimkolwiek wyjeździe mogę tylko pomarzyć...paweł cały czas w pracy, a mi 30 zaczyna się sesja :( buuuuuuu

ewunia_23 pisze:
samopoczucie???? fatalne :( :( :( nic mi sie w zyciu nie uklada...jest tragicznie...juz nie moge :(

ewunia! co nas nie zabije, to nas wzmocni!!!

u mnie też z samopoczuciem jakoś tak nijak... Nawet nie za bardzo wiem o co mi chodzi... I jak tu pomóc sobie? Chyba truskawek pojem :)

kaśka76 pisze:
Osinka: to sobie dychnęliście. a opaliłaś się bestyjo?????????

Kati: Piotrek ma teraz 62cm i nosi body np. mothercare newborn, ale one mają 38cm długości. zresztą wszystkie spodenki na lato ma 0-3 m-ce. tylko rampersy ma 3-6 m-cy i są sporo za duże.

a mi się humor spieprzył nad ranem. Peterowi wróciły bezdechy. a było tak pięknie bez nich ......

Wyglada na to ze Piotrus i Patrys wciaz najmniejsi na forum ;) Nie martwie bo w sumie Patryk urodzil sie chyba najkrotszy ze wszystkich (48cm). Wkrotce dogonia reszte :laugh:

azik czasu mam jeszcze sporo no ale najgorsze jest to ze ja nie wiem jaka jabym chciala ta sukienke ::)

katiNJ moja Alex rowniez nalezy do tych najmnieszych - ubranka w rozmiarze 0-3 nadal sa zaduze ::) a newborn robia sie w koncu zamale :)

Ja dzis wesolutka :) Lolo byl dzis grzeczny pomimo tych upalow, teraz nasmarowalam mu dziaselka calgel-em no i zobaczymy, maly bardzo sie zdziwil smakiem ;D mam nadzieje ze przespi spokojniej ta noc

co do ubranek to Lolo juz w 62 wskakuje ;D

ewunia trzymaj się!

"gdyby nie było smutku czym byłaby radośc"

wszystkie z całą pewnością mamy gorsze dni..
ale bedzie lepiej zobaczysz :)

reklama
to ja tez dolanczam sie do tych jeszcze najmniejszych :) Zuzia urodzila sie z dlugoscia 50cm i takze nosi jeszcze body newborn a ubranka 0-3 miesiace sa jeszcze troszeczke za duze.

a samopoczucie??? byloby bardzo dobre gdybym troszezcze wiecej widziala meza ale jest ok. wyspalam sie z Zuzia popoludniu ( az 3,5 godziny) i teraz tez juz spi wiec mam troszeczke czasu dla siebie :laugh:

Do góry