reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

mamaoli pisze:
Oj a co do samopoczucia to jestem skonana i nogi mnie bolą bo przez jakiś czas usiłowałam jeździć dwoma wózkami naraz ::)
po 17 w końcu wpakowałam Maksa do wózka żeby go troche przewietrzyć a Ola też się domagała żeby ją wozić, więc cza se radzić  uff..
poza tym Maks domaga się coraz więcej uwagi a Olusia nie mniej..
i dotego jak tylko zrobilo się ciepło usiłuję córcie nauczyć korzystania z nocnika
narazie sprzątam mokre plamy
a dziś jeden sik był do nocniczka więc już sukces ;)

A moze warto by bylo kupic wozek dla rodzenstwa.Obydwoje byliby zadowoleni. :)

Nie straszcie mnie z tymi rozmiarami ubranek dzieci. Ubranko do chrztu mam kupione na rozmiar 3-6 miesiecy (kupowane w Anglii i na metce byl tez rozmiar 62cm). Chrzciny 30 lipca , zeby tylko nie wyrosl :(
MOj synek wciaz wchodzi w body na newborn ( tutaj rozmiary ida miesiacami tzn np. newborn, 0-3 miesiace, 3-6 itd). Skarpetki za to kupilam 6-9 miesiecy bo wszytskie male:)
W srode mamy wizyte wiec sie dowiem ile moj synus mierzy. Mierzylam go sama kilka dni temu i mial 58 cm, ciekawe ile wyjdzie pielegniarce.

reklama
Osinka: to sobie dychnęliście. a opaliłaś się bestyjo?????????

Kati: Piotrek ma teraz 62cm i nosi body np. mothercare newborn, ale one mają 38cm długości. zresztą wszystkie spodenki na lato ma 0-3 m-ce. tylko rampersy ma 3-6 m-cy i są sporo za duże.

a mi się humor spieprzył nad ranem. Peterowi wróciły bezdechy. a było tak pięknie bez nich ......

kaska76 bezdechy to paskuctwo :-[ moze to tylko raz i dalej bedzie ok :)

a ja wczoraj sie nawet opalalm na tarasie :) ja na lezaczku na slonku a Selinka w cieniu pod parasolka na hustaweczce i nawet sobie troche pogadalysmy ;)

Hej hej Osinka!!! Wyjazd na urlop-ahh marzenie!
Co do ubranek my uzywamy 68 w wiekszosci, czasami 74,a body to 80 bo nie chce zeby Jaska cokolwiek opinalo w te upaly. Poza tym chyba bedziemy musieli zakupic klimatyzator bo Jas nie cierpi upalow, tym bardziej ze mieszkamy w bloku pod dachem i cieplo tu jak w piecu, maly bardzo marudzi i widac ze sie meczy-wczoraj plakal tak bardzo wieczorem ze po kapieli zamiast do lozeczka wzielismy go na spacer-zasnal w wozeczku, ale po powrocie do domu obudzil sie i plakal, wiec przez 2 godziny husialam go na rekach, za to spal od 22 do 6.15 rano bez jakiejkolwiek pobudki-po raz pierwszy od porodu tak sie wyspalam!

A my już po chrzcinach, wizycie gości, rocznicy komunii Darii i urodzinach (podwójnych!!!) ;D
Więcej imprez nie planuję, bo jestem padnięta. ;
Wracam na BB ;D

reklama
ewunia - nie może być tak źle - wszystko sie poukłada - MUSI

i mas zjeszcze brzdąca, który jak się uśmiechnie to wszystko się uśmiecha...

Do góry