reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

mnie szlag doslownie trafia jak sasiadka porownuje swoje dziecko o mojego i jej cala rodzina ze ten to potrafi ze tamto a twoj jeszcze nie
zaznacze ze jest roznica 1,5 miesiaca
glupie babsztyle
ja sie tym nie przejmuje ale mnie to doprowadza do szalu

albo dzis siedzialy na lawce i mnie zatrzymaly jakie pytanie uslyszlam cytuje "tak malymi piersiami wykarmisz dziecko"? moja odp.ilosc mleka nie zalezy od wielkosci cyckow :p
i powiedzialam ze teraz one sa duze ;D

reklama
Sylwia, jakie kretynki!!! Wogole im nic nie tlumacz bo to debilki i szkoda czasu.A jak kiedys ci jeszcze cos w tym stylu walna,to powiedz ze moze jeszcze duzo rzeczy nie potrafi,ale juz napewno bedzie lepiej wychowany :p

A ja dzis sie wyspalam.Majeczka mi zrobila prezent i spala od 21 do 4,30 ;D ;D Potem znajdla i jakby sie nie zakrztlusila to jeszcze by spala ale coz,i tak jest nie zle.Chyba herbatka uspokajjaca dziala ;)

Dziewczyny -dziekuje i jeszcze raz dziekuje z calego serca za wsparcie! Nawet nie wiecie jak bardzo mi zawsze pomaga gdy wiem ze tyle osob trzyma za nas kciuki!
Dzisiaj idziemy do lekarza ponownie bo napady dusznosci dalej sie utrzymuja a ze robi sie cholernie cieplo malemu bardzo ciezko sie oddycha.
Osinko-ogromne wspolczucie-to na pewno bardzo boli ze nie mozna miec oparcia we wlasnej mamie-ale moze ona ma zal ze nie jest blisko wnuczki i Ciebie -a Ty radzisz sobie tak swietnie bez jej pomocy, moze jest tez zazdrosna o Twoja tesciowa..ahh kto wie.
Kasiu-moj Jasiul tez nie jest ksiazkowy, duzo rzeczy robi pozniej od forumowych dzieci-tez nie chwyta zabawek, jedynie w nie uderza lapkami, nie podciaga sie do siadania-a prawie kazde z maluchow juz tak, glowka chwiejna caly czas-ja staram sie nie czytac zadnych ksiazek z haslami typu-co twoje dziecko powinno umiec w danym miesiacu
Koga-trzymaj sie Skarbie!

a ja tak z innej beczki ...

wszystkim mamusiom , co nie mają czasu na śniadanko i poranną toaletę z całego serca polecam muzyczny ocean - odkąd go mamy mam wolne przez 40 min. rano i popołudniu - mały kopie w kraba jak oszalały :) - a ja wszystko zdążam zrobić!!!!

tylko zauważyłam, że musi z nim zostać sam bo moja obecność go rozprasza i zamiast patrzeć na światełka patrzy mamie w oczy ;)

Właśnie się nad nim zastanawiam :) A możesz mi Koga powiedzieć, jaką on ma szerokość? Chodzi o to czy da się go wsadzić do łóżeczka? W naszym "wspaniałym" wynajmowanym mieszkanku nie bardzo miałabym gdzie mu to rozłozyć (oby do grudnia...).

reklama
Do góry