reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Jak JA zaglądam do innych wózków to sie załamuję: dzieci pulchniutkie, a moja to chudzinka....dzieci poubierane, a moja rozebrana...

ale pociszyłam, bo wczoraj na USG jedno z dzieci (w tym samym wieku) miało pampersy nr 2, a Moja w 3 chodzi :D

anian pisze:
Jak JA zaglądam do innych wózków to sie załamuję: dzieci pulchniutkie, a moja to chudzinka....dzieci poubierane, a moja rozebrana...
Anian, a czemu chcesz zeby Pati byla pulchna???? Jest szczupla i to chyba dobrze,nie????Nie ma nie dowagi,nie? To sie nie martw tylko ciesz.Jak jest bardzo grube to tez nie dobrze.Nasza Majka tez do pulchnych dzieci nie nalezy ale wyglada ladnie i sie wogole nie przyjmuje tym ze nie jest pulchniutka.Czasami tesciowa probuje mi wmuwic ze moje dziecko chude,ale na to nie zwracam uwagi. ;)

no a u mnie to na odwrot , mowie Wam juz mam wode z mozgu bo gdzie sie pojawie z mala to wszyscy mowia JAKIE DUZE DZIECKO NIE WYGLADA NA TRZY MIESIACE i czy lekarz nic nie mowil ze ona duza , poza tym , slysze jaka to ja mam mleczarnie (bo mi cyc urosl jeszcze a zawsze mialam duze "C" ) tak ze nie martwcie sie nie wiadomo co jest lepsze, ale najlepiej to sie nie przejmowac pustym gadaniem.
Marysia prawdopodobnie teraz bedzie miala z 8kg  (ide do lekarza w przyszly czwartek to sprawdzimy) i tez wogole sie nie podnosi za raczki bo jest z niej klocek a tez bym musiala sie przejmowac bo dwoje dzieciakow w jej wieku tutaj to nic tylko na polsiedzaco by przebywalo i same sie podnosza (tak jakby brzuszki robily) Marysi to jeszcze dlugo pewnie zajmie.

Przewraca sie sama na boczki, ale ja mam dziewczyny inny problem , tzn. mam nadzieje ze to nie problem, otoz mala od urodzenia ma na czubku glowy(tak raczej z tylu czubka glowy) takiego sredniomiekkiego guza wielkosci fasoli , co prawda lekarze to widzieli ale nic nie mowili , ale ja sie niepokoje bo bedzie miala w piatek 3miesiace a on sie nic nie zmniejszyl. Czy ktores z dzieciakow mialo taki guzek albo sie spotkalo z tym. Oczywiscie zapytam w czwartek co z tym ale juz coraz czesciej mnie to niepokoi.
Dzieki za odpowiedz.

iwka to to rzeczywiscie klops.co do biustu ja nie mm za duzego-i slysze komentarze typu-"takie male piersi i wykarmisz dziecko" co do tego guzka tez bym sie niepokoila i lekarze naprade nic nie powiedzieli nic??? jak to sie nawet fachowo nazywa zeby poszukac jakichkolwiek informacji??moze przejdz sie prywatnie do jakiegos specjalisty

fajny ten muzyczny ocean
tylko troche mnie na razie nie stać :(
ale kumpela ma coś podobnego a jej córcia już trzy latka ma więc lerzy nieużywane
zagadnę to może pożyczy :)

Ja nie przejmuję się, że Patrycja jest drobniutka!!! Ja się cieszę,fałdki gdzie ma mieć ma i to jest OK. ;D ;D ;D

reklama
Do góry