reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
ja wczoraj byłam wyfryzjerowac się. Mam balejage i jestem happy. Dziś rano jak wstałam i poszłam do łazienki, to się zdziwiłam widząc się w lustrze :) ;D ;D ;D

czy podczas karmienia piersią można stosować jakieś tabletki przeciw wypadaniu włosów ??? mnie jak narazie to ominęło,ale wolę się wcześniej dowiedzieć...

Dziewczyny powinnyscie jesc witaminy caly czas , ja mam przepisane przez lekarza i jem codziennie, na razie odpukac nie wypadaja a mam liche te wlosy.

Natomiast moja siostra jadla caly czas jak karmila RADICAL w tabletkach przeciw wypadaniu i poleca bardzi.

Pozdrawiam

reklama
KingaP pisze:
ja wczoraj byłam wyfryzjerowac się. Mam balejage i jestem happy. Dziś rano jak wstałam i poszłam do łazienki, to się zdziwiłam widząc się w lustrze :) ;D ;D ;D

Kinga, a to możemy farbować karmiąc piersią?? Ja chcę w sobotę wybrać się do fryzjera, bo patrzeć na siebie już nie mogę, wyglądam jak "kura domowa" :)

Do góry