reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Kinga- super fryzura i co za figura!!! Fiu fiu... Karolina ma piękną mamę a Rafał żonę...

Pomykam dziś na basen....A z tym fryzjerem to prawda - byłam przed świętami i bardzo mi to poprawiło humor

Kręgosłup...hmm...ja z racji zawodu mam już ciut zniszczony (a jeszcze się nie napracowałam to co będzie dalej) a teraz boli mnie jak za długo noszę małego - trzeba znowu wziąć się za ćwiczenia...

reklama
ja też chcę do fryzjera!!!!!!

a co do opalenizny - to ja po codziennych ponad 3-godzinnych spacerkach mam już brąz na twarzy, dekolcie i rękach ;D

fioolka81 pisze:
Kinga swietnie wygladasz, gratulacje  :)

A ja mam pytanie o solarium czy sa jakies przeciwskazania z korzystania z solarium podczas karmienia piersia??
Niby takie sloneczko na dworze ale nie ma sie czasu choc troszke poopalac,a ja jestem taka biala ze az strach pomyslec jak bedzie jeszcze cieplej  ::)
Fiolka, nie ma przeciwskazan kiedy kobieta karmi,wiec mozesz spokojnie pojsc do solarium.Ja raz bylam,bo na wiecej jakos czasu brak i kasy szkoda,ale jak bylam to tylko sobie oslonilam brodawki,bo jakos mnie piekly.

Ja się smieję, że zamiast założyć małemu jakiś fundusz na przyszłość - założe sobioe fundusz renowacji kręgosłupa ;D

Najgorzej jest kiedy bardzo się drze, a ja żeby go szybko uspokoić zaczynam go karmić na siedząco w sypialni, bo nie mam się tam gdzieś oprzeć - wtedy czuję. że zaraz pęknę na pół.

Kinga- mnie tez sie podoba Twoja fryzura.
Ja jakoś nie mam odwagi i zawsze farbuję na czarno (czyli mój naturalny kolor)

kinga śliczna z ciebie mamusia :) bardzo młodo wyglądasz..jak nastolatka :D
mokate..z czarnymi włoskami ciężko coś zrobić..ale może skusisz się na jakieś pasemka, no chyba,że dobrze czujesz się w swojej fryzurze, jeśli tak to nie ma powodów aby coś zmieniać ;)

Ale ze mnie gapa - nie pochwaliłam w poprzednim poście Twojej nowej fryzurki Kinga :( - bardzo Ci w niej fajnie i faktycznie młodo wyglądasz! :)

I ja myślę o czymś na głowie... tlyko, że jeszcze nigdy nie farbowałam włosów ;D i boję się zaryzykować coś odważnego, może jakieś pasemka na początek - widziałam właśnie fajnie zrobione na brązowych włosach gdzieś na fotce w gazecie, a teraz nie wiem gdzie :( a były w takim fajnym odcieniu i przy ciemnych włosach ani bardzo się nie rzucaly ani nie były za mało widoczne i ajnym spsosem zrobione, moze jszcze mi sie przypomni gdzie to było ;D

Ja mam ciemny blond jako moj naturalny. Najpierw rozjasnilam je potem znow przyciemniłam potem wlanęłam sobie brąz, potem cos mi odwalilo i zrobiłam z siebie brunetke. A niestety mi jakos nie dobrze w ciemnych wlosach. Potem znow brąz, a teraz ciemny blond i to w sumie w trakcie jednego roku. MOje biedne wlosy.

dziękuję dorgi mamuśki za wszystkie komplementy :) UROSŁAM :)

Azik! Ja poszłam teraz na próbę do fryzjera na Niemierzyńskiej, za balejage zapłaciłam 80 zł :) Chyba najtaniej w moich doświadczeniach.

A co do sprawdzonego fryzjera, polecam moją ciotkę (taką przyszywaną). Jest mistrzem, uczy kandydatki na fryzjerów, ale nie chodze do niej ( a własciwie rzadko), bo nie ma takich małych cen, choć też nie są strasznie wygórowane.

Ona czesała mnie na mój ślub, na Agi i jak chodze na jakieś ważniejsze imprezy, to też się do niej umawiam.

Maga! Aleś mi strzeliła zaszczyt włączając do grona nastolatek :)

W szkole na zebraniach, rodzice moich dziecików dziwią sie, że ja taka młoda (!) i jeszcze matmy uczę... :) ::)

reklama
catherinka pisze:
Ja się smieję, że zamiast założyć małemu jakiś fundusz na przyszłość - założe sobioe fundusz renowacji kręgosłupa ;D

Najgorzej jest kiedy bardzo się drze, a ja żeby go szybko uspokoić zaczynam go karmić na siedząco w sypialni, bo nie mam się tam gdzieś oprzeć - wtedy czuję. że zaraz pęknę na pół.
Dlatego ja NIGDY nie karmie na siedzaco bez oparcia,a zawsze albo na fotelu gdzie jest oparcie i jeszcze sobie poduszke podkladam pod plecy,albo na lezaco-wtedy jest najwygodniej.I do tej pory kregoslup mnie bolal tylko w szpitalu,bo tam rzeczywiscie karmilam na lozku,bez oparcia,a ze nie bylo krzesla zadnego,to nie mialam wyboru.

Do góry