reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Chyba nie ma przeciwskazań do farbowania przy karmieniu, przynajmniej nic na ten temat nie słyszałam. Ja zafarbowałam :) ale szamponem, bo łagodniejszy. Włosy tez niestety zaczęły mi wypadać, chyba faktycznie trzeba będzie sięgnąć po jakieś witaminki.

Dziewczyny, a jak wasze kręgosłupy wytrzymują trudy macierzyństwa? Bo mój niestety zaczyna szwankować, zwłaszcza w odcinku szyjnym, od tego ciągłego pochylania się przy karmieniu, przewijaniu, usypianiu, itp.

reklama
pytia pisze:
Dziewczyny, a jak wasze kręgosłupy wytrzymują trudy macierzyństwa? Bo mój niestety zaczyna szwankować, zwłaszcza w odcinku szyjnym, od tego ciągłego pochylania się przy karmieniu, przewijaniu, usypianiu, itp.

ja raz na dwa tygodnie chodze na masaż kręgosłupa...

Mi tez kazano brac te same witaminki co w ciazy az dokonca karmienia. Nie mam klopotow z wlosami a przydaloby sie zeby troche wylecialo bo mam bardzo geste i u fryzjera biora odemnie podwijnie bo idze wiecej farby. Nie slyszalam tez zeby farbowanie mialo wplyw na pokarm. W ciazy troche sie balam farbowac. Polecam kazdej z was wizyte u fryzjera to niesamowicie poprawia samopoczucie a i tak jak pisze Kinga ciezko sie poznac w lustrze:)

Kregoslup mi boli non stop, karmie na specjalnej poduszce, i stram sie jak najmniej pochylac a i tak czasem wieczorem ciezko jest zasnac. Jak dla mnie najwspanialszym wynalazkiem jest stolik do przewijania bo bez niego byloby pewnie gorzej. Moj braciszek jest fizykotepeuta i robi swietne masaze ( na studiach cwiczyl na mnie i na mamie ;D) i zaluje ze jest tak daleko i nie moge skorzystac z jego umiejetnosci.

Pozatym wlasnie sobie zdalam sprawe ze chyba sie uzaleznilam od internetu ;D Jak mam wolna chwile zaraz mnie ciagnie do komputera. Moze to sie wiaze z tym ze siedze sama z dzieckiem i brakuje mi kontaktow z ludzmi? Haha kazda wymowka dobra ;D No ale cos trzeba zrobic z tym "nalogiem".

zaraz tu się opublikuję :) Jesli Karola na to pozwoli :) Słońce też swoje robi, jestem happy :)

tak patrze na to zdjęcie i stwierdzam, że chyba niewiele na nim widać :) Ale pochwalę się
img13000er.jpg

Dzięki Pytia, lecę do fryza w takim razie i robię jakiś kolorek.

Kinga, super fryzura, a przede wszystkim takie włoski rozjaśniły Ci twarz, tylko pozazdrościć, bo ja nadal wyglądam jak kuchta :(

Kinga swietnie wygladasz, gratulacje :)

A ja mam pytanie o solarium czy sa jakies przeciwskazania z korzystania z solarium podczas karmienia piersia??
Niby takie sloneczko na dworze ale nie ma sie czasu choc troszke poopalac,a ja jestem taka biala ze az strach pomyslec jak bedzie jeszcze cieplej ::)

Kinga ale ty super wygladasz
ja to mam wrazenie ze wygladam jak krowa dojna taki cyc mam nieproporcjonalny do reszty ciala , ktora mi spada obecnie ze wzgledu na dietke mamy karmiacej z czego sie ciesze ale zdjec to wole sobie nie robic ;)

nie ma to jak pojscie do fryzjera kinga slicznie wygladasz
anik a ty czym predzej wybieraj sie po nowa fryzurke

mnie lapia koszmarne doly mezyk 17 wyjezdza a to juz tuz tuz :(

kregoslup boli czuje sie momentami jak 70 letnia babcia

reklama
Kinga, masz sprawdzonego fryzjera od koloru... bo ja musze przed slubem bo odrodty na 10 cm - ale nie wiem gdzie. ostatnio zrobili mi niezaciekawie...

Do góry