reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

catherinka! my o urlopie Rafała już dawno zapomnieliśmy!!! Pocieszam się, że istnieje coś takiego, jak zwolnienie - opieka nad zdrowym dzieckiem. jest płatne wprawdzie 80%, ale jakby co, to zawsze jest jakieś wyjście :)

reklama
KingaP pisze:
catherinka! my o urlopie Rafała już dawno zapomnieliśmy!!! Pocieszam się, że istnieje coś takiego, jak zwolnienie - opieka nad zdrowym dzieckiem. jest płatne wprawdzie 80%, ale jakby co, to zawsze jest jakieś wyjście :)

KingaP - sprawdz dokladnie, bo z tego co mi wiadomo to opieka nad dzieckiem jest platna 100%, jakby maz mial opieke nad Toba to byloby 80%. Nie jestem pewna na 100% ale upewnij sie bo warto!

coś mi się wydaje,że jak tak dalej będę się rozdwajała to czeka mnie przymusowe leżenie na patologii :( jutro do gina...a potem zobaczymy...wie ktoś może co z magdalenąB ?

koga pisze:
hmmmmm...... co za pustki na bb!!!

Osinka, Kinga - jak tam?

no własnie... pustki!! z nudów zaczęłam układać ręczniki w szafie ;) i robić porządki w szafach

u mnie ciiiiisza :) Wczoraj przepakowałam torbę do szpitala, tak z nudów i tego oczekiwania

uffff ... fajnie że jesteś!!!!
myślałam, że już tylko ja zostałam na polu walki ;) ;D ;D ;D

ja właśnie robię ostatnie dzidziowe pranie! ( tzn dla śicsłości nie ja tylko pralka ;))

osinka - a jaka pogoda na Śląsku - idzie u Was wiosna???

reklama
hihi ja też dziś nastawiałam ostatnie 2 prania dzidziusiowe ;) o 6 rano, bo od 8 nie ma wody :mad: (było na szczęście ogłoszenie)

u nas zimno i ponuro, ani widu ani słychu wiosny! a nie... wczoraj po południu przepięknie ptaki spiewały w pobliskim lesie... może to oznaka wiosny??? :)

Do góry