reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

widziałam prognozę, ze od 28 ma się ocieplić - nawet do 15 stopni!!! - to specjalnie dla nas Osinka! :laugh: wtedy już naprawdę musimy się brać za rodzenie, żeby z maluchami odrazu na spacerki wychodzić!

reklama
Osinka, Koga- melduje sie :) Nadal 2 w 1 i wypisali mnie ze szpitala :) tetno dzidzi juz ok, a porod owszem zbliza sie, ale w tempie po prostu zolwim :) A tak sie balam, ze nie donosze.
Dziewczyny, zostalo tylko 8 dni do terminu!

Maga, fajnie, że idziesz jeszcze do gina, bo mi na ostatniej wizycie (w środę) powiedziała,, że zaczynam rodzić. A na moje pytanie: "Jeśli przez ile czasu nic się nie zacznie dziać, to mam się zgłosić do spzitala" - odpowiedziała, że na pewno coś się zacznie... Szkoda tylko, że dziś już poniedziałek i nic... A wizyty miałam ostatnio co środę. Zaraz będę dzwonić do położnej do mojego szpitala - ona pewnie coś zaordynuje :-)

U nas, w Krakowie, też czuć wiosnę w powietrzu - cudowne....... :-) No i może na to czekała moja dzidzia :D

Wczoraj wybraliśmy się na ponad 1,5 godzinny spacer, co by może siła grawitacji coś sprawiła... Nawet probowaliśmy się wdrapać na kopiec Wandy, ale zbyt dużo było lodu i bałam się, że spadnę. No i ... nic... ani jednego malutkiego skurczyka... :-(
:-)

Catherinka! - Ty to masz blisko do Zakopanego - może musialabyś tak na Giewont się wdrapać żeby jakąs akcję rozpocząć ;D ;D ;D!

LASECZKI WEŹCIE SIĘ W GARŚĆ I NIECH SIĘ KTÓRAŚ ROZDWOI BO SIĘTAKI ZASTÓJ PORODOWY ZROBIŁ

NOOOOOOOO NIE BĄDŹCIE MAŁPKI I NIE POZWÓLCIE SIĘ DŁUGO PROSIĆ ;D

ja też dwa w jednym. Nie siedzę na BB, bo ściągamy z Rafałem muzykę przez emule i strasznie mam zamulony komputer, wszystko bardzo wolno się otwiera :( JUż wiem skąd nazwa programu :)

U nas zero wiosny, ja staram sie nie myśleć: KIEDY TO NASTĄPI, bo zdziczeję.

A Ty Kaśka nie bądź taka mądralińska :)
Tak poważnie, to jestem zirytowana, bo tak się trzęsłam nad sobą, a teraz cisza jak makiem zasiał. Trudne to dla mnie, bo im dalej, tym bardziej pękam... Może to normalne???

reklama
KingaP pisze:
ja też dwa w jednym. Nie siedzę na BB, bo ściągamy z Rafałem muzykę przez emule i strasznie mam zamulony komputer, wszystko bardzo wolno się otwiera :( JUż wiem skąd nazwa programu :)

Kinga też mieliśmy emule ale wywaliliśmy i teraz mamy soulseek i jest o wiele szybszy ja nie nażekam.

Do góry