reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Ja sobie dziś pospałam, czułam sie jak na początku ciąży!!! Boskie uczucie :) Teraz muszę zrobić spaghetti, przychodzą do nas przyjaciele i czymś trzeba zabłysnąć :)

reklama
KingaP pisze:
Azik! Kupiliśmy Canona. Jest świetny, zdjęcia wychodzą rewelacyjne, tylko jeszcze musimy dokupić kartę pamięci. Zapłaciliśmy sporo, bo 1200 zł. Chciałam mniej, ale stwierdziłam, że jeśli Rafał chce taki, to niech ma :) Ja będę pozować :)
Dziś pomolestuję kolegę, żeby wkońcu założył nam usb i będziemy zgrywać zdjęcia na twardy dysk. Na największej rozdzielczości mieści się ich tylko 11 sztuk, więc usb jest niezbędny :)

ja myślałam o minolcie - czekam na kaskę ze ślubu - zrobimy sobie prezent ślubny :)
kolejność: aparat foto, okna plastik, telewizor i dvd - mam na co zbierac - może jeszcze ze trzy latka :)
aha i na końcy meble do kuchni (nie mówiąć o własnym domku z ogórdkiem)

marzycielka :)

azik my jak narazie z tej listy ktora wymienilas dorobilismy sie aparatu :) i jak narazie to na nic wiecej sie nie zanosi, wiec chyba mi zleci wiecej latek :D
ale dobrze jest miec marzenia, przynajmniej sie do czegos dazy... tak sie pocieszam :)

Azik mi by wystarczył ten domek z ogródkiem ;D ;D ostatnio marzę o nim ciągle, zwłaszcza jak piętro wyżej remont :mad:

A jeszcze mam pytanie: czy puchną Wam dłonie ??? bo to, że stopy to już się przyzwyczaiłam. Ale z dłońmi z dnia na dzień jest gorzej, właściwie to mnie bolą przy każdym ruchu i drętwieją...mam nadzieję że to normalne..

Ja tylko pod wieczor mam czasem "swoją" grubość dłoni ;D
Muszę w końcu zdjąć sobie obrączkę i pierścionek, jak jeszcze mogę. W moim szpitalu radzą przed porodem zdjąć biżuterię :-)

obrączkę to ja zdjęłam już dawno, stopy jak hipopotam mam od miesiąca, ale dzisiaj ręcę aż mi pulsują z tej opuchlizny. nie chcę panikować ale wcale mi się to nie podoba :( chyba powinnam gdzieś pójść zmierzyć ciśnienie... ale najpierw na wszelki wypadek się spakuję :(

mi takze puchna rece w szczegolnosci rano jak wstaje to mam juz opuchniete i na dodatek nad ranem ostatnio mam dretwienie palcow.... :( :( :( :( o nogach to juz nie chce nic wspominac

ja chce juz rodzic!!!!!

reklama
Wczoraj kolega wziął naszego kompa, bo musiał podłączyć USB i coś mu tu nie chciało działać. Teraz wkońcu mam :)

Polatałam dziś znowu po domu i co jest najciekawsze, jak kładę się spać - mam pobolewania, a w nocy wszystko sie uspokaja!!! 1,5 miesiąca temu cieszyłabym się z tego, a teraz???

Do góry