reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

kaśka76 pisze:
LASECZKI WEŹCIE SIĘ W GARŚĆ I NIECH SIĘ KTÓRAŚ ROZDWOI BO SIĘTAKI ZASTÓJ PORODOWY ZROBIŁ

NOOOOOOOO NIE BĄDŹCIE MAŁPKI I NIE POZWÓLCIE SIĘ DŁUGO PROSIĆ ;D

No... już nas niewiele zostało "podwójnych"... Bo my z tych, którzy zostają do końca imprezy ;) ;D ;D ;D

reklama
A mam pytanko do mam już "prawdziwch" :-) : czy jak zaczęły się skurcze te właściwe to czułyście też ruchy dziecka? Bo ja dziś miałam jakieś takie dziwne bóle, inne niż do tej pory a dzidzia się też przy nich ruszała no i się zastanawiam... :-)

Osinka, spoko!!! Ja tu raczej ostatnia zostanę ;D Już przestałam mieć nadzieję na "naturalny poród" tzn. taki, który sam się zacznie... Szkoda, bo nie chciałam wywoływania...

Może... :) Próbowałam się dziś dodzwonić do położnej z mojego spzitala, ale niestey cały czas nieosiąglana... A w dodatku caly dzień mam dziś wysokie ciśnienie, mimo, że biorę już dawna tabletki na jego obniżenie - mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje.

podjedź na wszelki wypadek do szpitala albo przychodni i sprawdź czy wszystko ok
idę prasować, jak się zmęczę, może szybciej zasnę i nie będę czuła bólu bioder i skurczy mięśni nóg w nocy ;)

osinka pisze:
Catherinka, ja wpadam powoli w paranoję, że zostanę sama na bb, bo wszystkie urodzicie! ;)

Osinka! - obiecuję, ja zostaję z Tobą - do końca imprezy!!!!!!! ;) :laugh: :laugh: :laugh:
a może 1 kwietnia ? - tak dla jaj! ;D

reklama
Do góry