reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
A ja wodą mineralną z cytrynką ;D Dziś się na nią przerzuciłam, bo już wszelkie soki mi się znudziły...

A najlepsze jest, że mnie dziś, po chyba 10 dniach przerwy znów nawiedziła zgaga.... Żeby zrobić jej na złość, położyłam się na godzinę i okazało się to na nią dobrym sposobem :D

A ja myśle że moja zgaga nigdy nie przeminie i będzie to taka pamiątka ciążowa. Co z tego ze brzuchol sie obniżył - miało być tak pięknie bez tej lokatorki. A tu franca na dobre sie zadomowiła u mnie w organiźmie i nie można jej wyprosić. Nic nie pomaga, Malox reni, po mleku się nasila :) Ale stwierdziłąm że ja oleje tylko jeszcze nie wiem jak :)

sukces! - właśnie własnymi siłami dałam radę zrobić sobie fryzurkę na "zero" ;) - tam na dole :laugh:

koga w naszym stanie to niezly wyczyn no nie ;D
ja co 2 dni sie podcinam coby na porodowke byc uszykowana
hmmmmmmmmm a moze zmienie plany i zarosne to moze maly wyjdzie-ot tak mamusi na zlosc ;)

reklama
w końcu ogarnęłam w kuchni :) Pomyłam szafki u góry, w środku też. Wywietrzyłam w domu , a zaraz idę podrzemać sobie.

Pochwalę się Wam, że wczoraj moja siostra wpadła na genialny pomysł, żeby zafundować Karolinie aparat cyfrowy :) dziś jedziemy wieczorem do Media Markt pokukać i rozeznać się w sytuacji. :)

Do góry