koga
Mama Maksa i Julka
Kinga! - Ty to masz fajnie z tym Twoim mężem, że on wszędzie z Tobą pojedzie. Mój to nie chce jeździć do sklepów oddalonych dalej niż 1 km od domu! a samej jechać to mi się nie chce Musimy mieć kilka spraw do załatwienia w danym końcu miasta, żeby zgodził się pojechać - a po 1 rzecz - w życiu!
ale na tenisa w niedzielę rano to jedzie 15 km za Poznań - paskud jeden!
a ja muszę kupić skrzynkę na listy i zamek do drzwi do mojej Kancelarii (wczoraj odebrałam tabliczkę 8)) - niestety muszę czekać do soboty - bo wtedy pojedziemy do znajomych, którzy mieszkają w pobliżu Castoramy!
a jeszcze chciałabym skoczyć do IKEI i do Jysk - i to już nie wiem kiedy - chyba, że w piątek mu zabiorę samochód i cichcem sama pojadę, pod pretekstem umycia auta i wizyty u lekarza ;D
ale na tenisa w niedzielę rano to jedzie 15 km za Poznań - paskud jeden!
a ja muszę kupić skrzynkę na listy i zamek do drzwi do mojej Kancelarii (wczoraj odebrałam tabliczkę 8)) - niestety muszę czekać do soboty - bo wtedy pojedziemy do znajomych, którzy mieszkają w pobliżu Castoramy!
a jeszcze chciałabym skoczyć do IKEI i do Jysk - i to już nie wiem kiedy - chyba, że w piątek mu zabiorę samochód i cichcem sama pojadę, pod pretekstem umycia auta i wizyty u lekarza ;D