reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

ehhhhhhhhhhh mi sie tak rozlecialy ze naprawic sie nie da juz je wyrzucilam
teraz mysle w czym tu chodzic-w adidaskach chyba bo mam z zeszlego roku nowki(bo z reklamacji nowe dostalam i ani razu na nogach nie mialam) tylko jest mankament sa na szpilce-teraz ledwo sie kulam a co w takich szpileczkach ;D

reklama
Monika.g ja mam coraz częściej przez cały dzień twardziolka :-) Ale teraz to już raczej normalne. W sumie cały weekend miałam jak kamień, a teraz w sumie dwa dni, tylko chwilowo. Macica się przygotowuje :-)

Wy tez sie martwicie tak bardzo czy Wasze dzieciaczki urodza sie zdrowe?. Ja mam ostatnio jakies dziwne myśli, sny, budzę się w nocy i ciągle o tym myśle. Mojemu grzeskowi tez sie snia dziwne rzeczy. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrzea ale bardzo sie boje.

Milla u mnie to samo. Na dodatek dzis w nocy mialam koszmar. Chodzilam po cmentarzu i szukalam wolnego grobu lub miejsca i jeszcze mnie cos straszylo.
Mozna zwariowac.

Catherinka u mnie ten brzuch juz jest twardy z tydzien i od wczoraj koszmarnie boli mnie kregoslup,juz nie wiem jak siedziec czy lezec. Jutro pojde do gina.

Dzisiaj się czuję przeziebiona- boli mnie gardło, mam katar i kicham.
Zaczynam kurację! Najpierw herbatka z cytryną.
Co dalej - nie wiem, bo mam kłopoty z koncentracją....
Czekam na wsparcie... ;)

Ja juz nie moge siedziec bo okropnie boli kregoslup i troche brzuch. Brzuch pewnie dlatego ze jest twardy. A co dziwne to kregoslup boli mnie tak falami. Jutro mam sie pokazac u gina ale niewykluczone ze dzis podjade do szpitala. Czy to jest normalne czy moze cos sie z dzidzia dzieje?

Monika.g, mnie też boli kręgosłup bardzo mimo, że go nie nadwyrężam, i co ciekawe bolą mnie też... pośladki ;D Generalnie cały tył mnie boli - już wiem co mnie czeka na starość :D W ogóle to nie mogę spać w nocy, co chwilę się budzę, niby jestem senna i zmęczona, ale nie mogę zasnac, strasznie mnie męczy spanie w nocy :( Niby nic mnie oprócz kręgosłupoa nie boli - te bóle w brzuchu minęły, ale jakoś tak "dziwnie" się czuję. Ale z tego co wiem - u mnie nic się na razie nie dzieje :(

reklama
catherinka pisze:
Monika.g, mnie też boli kręgosłup bardzo mimo, że go nie nadwyrężam, i co ciekawe bolą mnie też... pośladki ;D Generalnie cały tył mnie boli - już wiem co mnie czeka na starość :D W ogóle to nie mogę spać w nocy, co chwilę się budzę, niby jestem senna i zmęczona, ale nie mogę zasnac, strasznie mnie męczy spanie w nocy :( Niby nic mnie oprócz kręgosłupoa nie boli - te bóle w brzuchu minęły, ale jakoś tak "dziwnie" się czuję. Ale z tego co wiem -  u mnie nic się na razie nie dzieje :(
Catherinka ja mam to samo, tzn tak mnie dzisiaj bolą pośladki że aż się zastanawiałam co ja wczoraj robiłam. Normalnie szok.

Do góry