reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
fionka pisze:
bo mój tata był baranem i był bardzo fajnym i zaradnym facetem, taki sentyment

No to tym bardziej musisz wytrzymać :)
Najlepiej kilka dni. Moja Daria urodziła się 21 maja i raz jest bykiem, a raz bliźniakiem.
Zależy od horoskopu. Może poczekaj do 22.. ;)

JA też chciałam baranka - zawsze mi się marzył - sama nim jestem :) ale teraz to już mi nie zależy. Chcę być po i koniec.

agawa1 pisze:
JA też chciałam baranka - zawsze mi się marzył - sama nim jestem :) ale teraz to już mi nie zależy. Chcę być po i koniec.

No co Ty Aga- poczekaj ze mną jeszcze dwa tygodnie ;D
Pojedziemy na porodówke w jeden dzień i razem wrócimy.
Będzie miło.... :)

Fajnie by było rodzić z kims z najomym i krzyczeć na zmiane hihi:) ale ja na pewno skończe szybciej. JUtro odstawiam fenoterol a że ujście w ciągu tygodnia mi się otworzyło bardziej zobaczymy jak będzie jutro to na pewno urodze do tygodnia. Od 2 tygodni mam łożysko III stopnia, skórcze przepowiadające od tygodnia tylko fenoterol mnie trzyma. A miał być baranek :)

reklama
Do góry