reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

dziewczyny uszy do góry - cóż znaczą te 3 tygodnie wobec tylu , które już za nami! :)

ja mam ostatnio wręcz przeciwne odczucia - wydaje mi się, że ze wszystkim nie zdążę i co to będzie!
aż w nocy się czasem budzę! tzn. budzą mnie skurcze i wtedy na serio zaczynam się denerwować, czy to już i panikuję, że to nie może być już!
a mam jeszcze tyle do zrobienia!
na szczęście dziś przyszła gondolka - więc jakby co, mamy w czym małego położyć na noc

reklama
KURCZE, ja mam wszytko poza wózkiem :p
mnie dopadają strachy jak to będzie - najpierw w szpitalu, potem po przyjeździe do domu... trochę się boję

dla małego też większość rzeczy mamy - czekamy na materacyk ale ma być za 2 dni! i trochę jeszcze prania
bardziej martwię się, że nie zdążę wszystkiego podomykać w sprawach zawodowych - masa spraw przy zakładaniu działąlności i z moim lokalem, a jeszcze parę spraw sądowych muszę wyprowadzić na prostą

Rany dziewczyny a ja wpadlam w objecia nieamowitej deprechy!!! Siedze sobie i rycze. I tez juz chce urodzic. A najgorsze to, ze maz sobie pojechal w sprawach sluzbowych na poltora dnia i jak znam zlosliwosc losu teraz zaczne rodzic i on nie zdazy wrocic. A nawet jak zdazy, to ja chce go teraz!!! :( :( :( Ale mi smutno :(

W ogole ostatnio coraz latwiej wpadam w przygnebienie, malo co juz mnie cieszy, do tego gardlo boli coraz bardziej i wszystko jest do d.... :(
Taka biedna jestem...

oj to fakt, potem nie będzie kiedy!
musisz się jakoś sprężyć Koga, choc termin masz odległy... nigdy nic nie wiadomo z tymi naszymi dziećmi marcowymi

jak się urodzi to nie chę, żeby mnie coś rozpraszał - chcę mieć święty spokój i czas dla niego!

dobranoch drogie koleżanki!!! spokojnych snów - ja już padam

Niezly numer Osinka- cos to BB nawala; na moim suwaczku juz 37 tyg, a na twoim ciagle 36 i 6. Cos tu sie psuje na forum ???

reklama
Do góry