reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Aniam pisze:hihi Osinka, juz wszystko w porzadku ;D
ale jajka ;D
Dziewczyny - nie dawajcie się przygnębieniu!!! Nie warto tracić na to energii!! - wiem co mówię; zróbcie cos miłego tylko dla siebie; już za miesiąc będzie "po ptakach" i będziecie się zastanawiać co wam wolno zjeść na śniadanie wielkanocne
koga
Mama Maksa i Julka
iwosz pisze:Dziewczyny - nie dawajcie się przygnębieniu!!! Nie warto tracić na to energii!! - wiem co mówię; zróbcie cos miłego tylko dla siebie; już za miesiąc będzie "po ptakach" i będziecie się zastanawiać co wam wolno zjeść na śniadanie wielkanocne
jak to co - ćwikłę z chrzanem, kiełbasę, majonez i jaja z czekolady :laugh:
mam takie uderzenia gorąca, że zaraz oszaleję, poza tym jest mi słabo jak cholera i kreci mi się w głowie, ide dzisiaj na usg i zobaczę co mi lekarz powie, aż się boję bo ostatnio straszył szpitalem ale jak mam pójśc do szpitala w celu rozdwojenia to proszę bardzo
fionka pisze:mam takie uderzenia gorąca, że zaraz oszaleję, poza tym jest mi słabo jak cholera i kreci mi się w głowie, ide dzisiaj na usg i zobaczę co mi lekarz powie, aż się boję bo ostatnio straszył szpitalem ale jak mam pójśc do szpitala w celu rozdwojenia to proszę bardzo
Fionka- co to za dywersja ;D
Ty też jesteś zapisana na kwiecień
reklama
fionka pisze:mokkate ja nie wytrzymam buuuuuuuuuuu :, ja chcę baranka , to muszę chociaż do pierwszego dnia wiosny wytrzymać , zobaczymy co powie mój sznowny gin
A dlaczego tak bardzo marzy Ci sie baranek?