reklama
anian
Fanka BB :)
A już myślałam, że tylko ze mną tak źle...dopóki coś robiłam (pomimo niechęci) to było OK. Teraz, oglądając TV tak się rozleniwiłam, że kompletnie nic mi się nie chce...ale też nic nie zamierzam robić ;D
Czy któraś ma bóle mięśni ud, ale tak wysoko, prawie pod pośladkami??? Ja mam już problemy z wstawaniem, bo jak się położę, to potem żeby wstać, to mnie wszystko boli...
Czy któraś ma bóle mięśni ud, ale tak wysoko, prawie pod pośladkami??? Ja mam już problemy z wstawaniem, bo jak się położę, to potem żeby wstać, to mnie wszystko boli...
mania78
Fanka BB :)
Aniam coś dziwnego mi się pewnie wcinęło, ale nieźle by było 44 tydzień ?????
Mnie też wszystko boli, a szczególnie biodra, to chyba są te panewki o których pisze Koga, czasami jak dłużej poleżę, albo śpię na jednym boku, to potem ledwo się mogę przewrócvić i ruszyć nogą, co za straszny ból.
Mnie też wszystko boli, a szczególnie biodra, to chyba są te panewki o których pisze Koga, czasami jak dłużej poleżę, albo śpię na jednym boku, to potem ledwo się mogę przewrócvić i ruszyć nogą, co za straszny ból.
dziś troche porykiwałam Piotrkowi w mankiet,ale cóż... rzeczywistość jest rzeczywistością i chcę czy nie trzeba się z nią pogodzić - nasze dziecko tupta sobie tylko znanymi ścieżkami i jak na razie mu się do nas nie spieszy - pochwalcie mnie, że jestem taka dzielna - plisss!!! 8)
reklama