reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

wiesz jaki mam rozmiar tego do karmienia?? - 85 E !!
Biust mam pod pachami, bo mi się na klatce nie mieści ;D

reklama
O Mateczko! Ja mam 75B i jęczę, PRZESTAJĘ.

Wyobrażam sobie siebie po porodzie: Będę stękać przy przewracaniu na drugi bok, tak jak teraz, tylko teraz stękam z powodu brzucha :)

całe życie byłam chudą d.... z biustem 75 B, a teraz ani chuda ani z małym biustem.....i dowiedziałam się właśnie jak to jest jak się skóra pod cyckami poci, nie powiem żebym była uszczęśliwiona tą wiedzą ::)

czytam i czytam o tym obnizajacym sie brzusiu i codziennie jak wstaje rano to wydaje mi sie ze on sie podnosi a nie opada - czy ze mna jest cos nie tak  ::) ::) ::)

zazdroszcze Wam tych USG przed porodem -tutaj w Anglii robia tylko 2 razy (10tyd i 24tyd) no chyba ze cos zlego sie dzieje  

no i nie jestem sama ;D 75D

Fionka - ja zawsze miałam 75 c i należałam raczej do tych chudszych; wtedy też narzekałam jaki to ja mam biust itd. - ale nie znałam swoich mozliwości;
Kinga - ja go kupiłam trochę na wyrost, bo pewnie piersi mi się jeszcze powiększą, ale 80 D jest stanowczo za małe (miseczki)

fionka! Niech ten "obraz" zostanie Ci na długo, potem bardziej docenimy swoje "normalne" kształty... :)

fioolka! Może twój brzuch nie wie, co to siła grawitacji???

Jakos pusto...
Zmykam poczytać, a jutro zamelduję się jak wrócę ze szpitala...
Dobrej nocy!!!

fionka pisze:
całe życie byłam chudą d.... z biustem 75 B, a teraz ani chuda ani z małym biustem.....i dowiedziałam się właśnie jak to jest jak się skóra pod cyckami poci, nie powiem żebym była uszczęśliwiona tą wiedzą ::)
;D ;D ;D Ja to niestety miałam aż A... Więc w sumie się cieszę, że teraz mam co w dekolt włożyć ;D

fioolka81 pisze:
czytam i czytam o tym obnizajacym sie brzusiu i codziennie jak wstaje rano to wydaje mi sie ze on sie podnosi a nie opada - czy ze mna jest cos nie tak ::) ::) ::)
Fioolka81, ja mam dokładnie takie samo wrażenie... ;D

reklama
iwosz pisze:
wiesz jaki mam rozmiar tego do karmienia?? - 85 E !!
Biust mam pod pachami, bo mi się na klatce nie mieści ;D

Iwosz, zdradź jakiej firmy masz biustonosz!!!! plisssss
ja mam 85DD i jest na styk, koszmar!!! ryczałam przed sklepem, że rozmiarówki dla mnie zabrakło! :D

Do góry