reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Osinka - może wpisz w google nazwę producenta i zobacz gdzie on sprzedaje - może jest u ciebie w mieście sklep z produktami tej firmy. Będziesz mogła wtedy od razu przymierzyć,a tak przez internet to sie w sumie zamawia w ciemno.
Poza tym zapytaj Kiry z lutówek o biustonosz - chyba jesteście z tych samych okolic,a ona z tego co czytałam też miała problem z rozmiarem.

Ku pokrzepieniu serc: w pierwszej ciąży mój brzuch nie wiedział "co to siła grawitacji".
Do końca się nie obniżył. ;D
Teraz, zdaje się, jeszcze się nie nauczył...

Ja też mam problem z rozmiarem stanika, bo mam coś między 75, a 80 E...
75 jest ciasnawy, a 80 za luźny... :(
Ale widocznie tak ma być, bo o czym bym tu pisała ;) ;) ;)

anian pisze:
osinka w H&M widziałam DUŻE rozmiary dla karmiących...

byłam tam, przymierzałam największy, czyli D i był za mały!!!
kupiłam w końcu canpola DD, ale jest na styk, boję się, że po porodzie nie wcisnę go na "mleczarenki" ;) muszę zapytać Kiry jaki i gdzie kupiła

A ja mam dziś strasznego pecha :mad:. Straszny dzień! Najpierw spaliłam czajnik, gotując wodę na herbatę, nie założyłam gwizdka i siedziałam na BB, aż poczułam dym, cała chata szarego dymu, coś strasznego, nieźle się wystraszyłam, jeszcze trochę i zaczęło by się palić, bo czajnik już był cały czarny. Potem zabrałam się za sprzątanie, będąc w łazience usłyszałam huk, nie wiem jakim cudem z parapetu w pokoju, spadł wazon z kwiatami i cała woda wylała się na podłogę, najbardziej bała się tego, że poleci do sąsiadów na dół (takie mamy szczelne podłogi). Sama w domu brzuch zwisa między kolanami, smród niesamowity, jeszcze cała podłoga zalana i trzeba na kolanach zbierać wodę. Wkurzyłam się, rzuciałm sprzątanie i położyłam się. Mężuś na szkoleniu ciekawe kiedy wróci, tak mi go brakuje. Dopada mnie dół. Zaraz chyba sobie popłaczę. CÓŻ ZA FELERNY DZIEŃ!!!!!
JESZCZE ZGAGA ZACZYNA PIEC >:D
.png

Mania, czy ja mam jakies zwidy, czy ty 44 tydzien zaczelas ??? To w ogole mozliwe ???

Nie martw sie, moze dzieki tym niespodziankom porod bedzie latwy i szybki?

osinko! ja na Twoim miejscu nie szalałabym z zakupem innego biustonosza teraz. Jak urodzi się Agata, bedziesz się martwić. Wymierzysz sie dokładnie i wtedy albo kupisz, albo zamówisz przez net. Ja też kupiłam tylko trochę większy, bo gdzieś czytałam, że piersi już za dużo nie urosną.

Pewnie świeżo upieczone mamy wiedzą coś na ten temat

reklama
Do góry