reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Iwosz ja też dziś popłakałam swemu mIrusiowi, tak jakoś dobił mnie dziś ten dzień. Padam na nos, idę poczytam i spatku. Miłej nocki!

reklama
Czesc Dziewczyny!
Ja ciagle w jednym kawalku. Cos ten moj gin chyba mi glupot naopowiadal bo pewnie pochodze jeszcze troche. Tak sie wczoraj przejelam ze nawet spirytus do pepka rozrobilam :) Brzuch mnie znow dzis pobolewal tak jak na @ ale juz przeszlo i maly sie tam strasznie tlucze.

iwosz pisze:
dziś troche porykiwałam Piotrkowi w mankiet,ale cóż... rzeczywistość jest rzeczywistością i chcę czy nie trzeba się z nią pogodzić - nasze dziecko tupta sobie tylko znanymi ścieżkami i jak na razie mu się do nas nie spieszy - pochwalcie mnie, że jestem taka dzielna - plisss!!! 8) ;)

Iwosz, jesteś baaardzo dzielna!!! ;D

malutka po herbatkach i masowaniu brzuszka zaczela robic kupki i dala nam pospac dzis w nocy wiec samopoczucie super

:-) Emilka to jest chyba z tych grzecznych dzieci :-) Jeśli mi się urodzi dziewczynka to też chcemy dać jej tak na imię - może udzieli jej się grzeczność od Twojej? :D

iwosz ty jak sie nam rozdwoisz to bedziemy swietowac ;)

kasiula to super ze problem kupkowy rozwiazany

monika.g mi sie wydaje ze lekarz i tak za bardzo przewidziec nie moze kiedy nasze dzieci zechca powitac swiat z drugiej strony
co do boli @ to je miewam wieczorami sa lekkie i zawsze przechodza (a ja licze ze cos sie rozkreci)

reklama
Do góry