reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
oj kiepsko, kiepsko, gardło boli niemiłosiernie, przez cholerny kaszel brzusio mi się spina i w dodatku mała tak się wierci, jakby chciała przebić powłoki skórne no i ta cholerna gorączka....półki co leżę w łóżku....jutro chyba pójdę do gina...kurcze ja już teraz biorę 10 tabletek dziennie, jestem ciekawa jak będzie po tej wizycie...

co do ksiezy...ja kiedys na katechezie w szkole usłyszałam ze "dzieci z rozbitych małzenstw z reguły wyrastaja na przestepców i panie lekkich obyczajów"...:(.......moi rodzice sa po rozwodzie ale wyrosłam na porzadnego człowieka.......ci ludzie nie zastanawiaj sie co mówia...chyba tak mocno w seminarium robia im pranie mózgów ....

Niestety częst jeszcze trafia się na księży, którzy nimi być nie powinni.
Ja też już już nie jedno z takimi przeszłam. :(
Na szczęście udało mi się w końcu trafić na takich z powołania- są z ludźmi i dla ludzi!
Czego i Wam życzę. :)

Dziś w nocy trzy razy obudziłam się, bo mnie brzuch bolał tak jak przy okresie. Jak moją koleżankę tak bolał, to po 2 tygodniach urodziła. Też bym chciała urodzić za 2 tyg.

Dziewczyny,wejdzie jak chcecie w lutym w "po wizycie u gin"- dziewczyny ,ktorych malo zostalo do terminu,albo co juz sa po terminie to strasznie kombinuja,zeby tylko juz urodzic- a to herbatki z lisci malinowych,a to bieganie po schodach,albo olej rycynowy...Zastanawiam sie czy my tez tak bedziemy kombinowac.... ;)

benita_29 pisze:
Dziewczyny,wejdzie jak chcecie w lutym w "po wizycie u gin"- dziewczyny ,ktorych malo zostalo do terminu,albo co juz sa po terminie to strasznie kombinuja,zeby tylko juz urodzic- a to herbatki z lisci malinowych,a to bieganie po schodach,albo olej rycynowy...Zastanawiam sie czy my tez tak bedziemy kombinowac....  ;)

Na pewno.... ;D , bo nie będziemy się już mogły doczekać

czy wy też macie takie straszne skurcze łydek? ja nie mogę przez nie w nocy spać, boli tak cholernie,że mam aż łzy w oczach....magnez nie pomaga...może macie na to jakieś inne sprawdzone sposoby?

reklama
Ja o dziwo w ciąży nie mam, mimo, że przed to miałam skurcze bardzo różne, nie tylko łydek, ale i uda czy nawet raz pośladka... ;D Ale nic mi nie pomagało... :( Więc nie mam co poradzić.

Do góry