reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Kaśka do 1 już nie długo a wiesz wszędzie dobrze...tylko odpoczywaj i nie szalej w końcu dziś Walentynki :)

A mi sie dzisiaj wyjatkowo czesto macica spinala. No i od wczoraj wieczora mam dziwne uczucie mega zmeczenia- jakbym przynajmniej maraton przebiegla. Zadyszka oczywiscie tez jest, ale nawet jak siedze to takie straszne zmeczenie czuje. Tez tak macie?
Ja jeszcze nie chce rodzic- za 2 tygodnie najwczesniej, a lepiej za 3! Zawezme sie i dotrzymam! ;)

ja cały czas opycham sie nospą forte fenoterolem i asmagiem. Już mam powyżej uszu tych prochów ale co zrobić. Jeszcze tylko troche ale jakoś nie wierzę że dotrzymam do terminu i pewnie do 10 urodzę a chciałam mieć baranka :)

Agawa- ja to bede bardzo szczesliwa jak dopiero w marcu porod sie zacznie, boje sie zeby male wczesniej sie nie pospieszylo. Chociaz lekarz jak poobserwowal na usg i ktg to stwierdzil ze paniki nie ma, dzidzia dobrze jest rozwinieta.
Mi to sie marzy data 8 marca :) Bo to dzien kobiet a ma byc corcia :)

Chociaz data z terminu tez ladna byla bo 28 tylko z innego miesiaca to dzien moich urodzin :)
Ale male szanse zebym jeszcze tyle pochodzila w ciazy.

reklama
Do góry