reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
mój mąż juz wczoraj po wiadomości o pyti kazał się przeszkolić w razie jakby musiał jakąś informację na bb zamieścić ;D

no i bardzo dobrze i madrze ze sama nie bedziesz wychodzic, lepiej miec kogos przy sobie!! i trzymam kciuki zeby wszystko bylo oki!! :)

Osinko- ja też jestem za tym, aby to sprawdzić.
Na pewno okaże się, że wszystko jest ok, ale Ty się przynajmniej nie będziesz denerwować.

Co do gadania o "becikowym", to ja się nie przejmuję. Traktuję, to jako żart.
U nas w rodzinie (a jest spora, bo mój tato miał 6 rodzeństwa) często się żartuje.
O 'becikowym", że zadzaiłało też. ;D
Na święta podobało mi się hasło wujka "Kurcze, gdzie się nie rozejrzę, to jakaś kobieta w ciąży.."

Muszę Wam się przyznać, że wzruszają mnie te wiadomości o nowych marcowych dzidziolkach....
Jeszcze niedawno Pytia pisała, że ma skurcze, a teraz już po.... ::)

niop, fajnie wlaczyc bb i dowiedziec sie ze ktoras z nas jest juz mamusia!! och ja tez juz chce przytulac moje malenstwo!! chyba sie nie doczekam, tak mi sie strasznie dluzy teraz

osinka pisze:
kurcze,martwie się dziewczyny - coraz bardziej puchną mi nogi i ręce, najgorzej po nocy, a wyczytałam, że to może byc objaw gestozy,chyba podjadę dziś wieczem albo jutro rano do ginekologa - szkoda, że nie mam ciśnieniomierza :(

pocieszam sie, że to może skutek nieprzespanej nocy...połozyłam się o 1:30, obudziłam o 3:30, wstałam już o 6, nie mogłam spać :(

Osinko dzwon albo jedz do lekarza. U mnie gestoza objawila sie opuchlizna (zwlaszcza nogi i twarz), waga pokazala ze utylam prawie 5kg w ciagu 2 tyg (to od tych obrzekow), b wysokim cisnieniem. Powinni ci zrobic badanie moczu  obecnosc bialka. Poki maz nie wroci  polez sobie z nogami do gory. A i pij duzo wody. A glowa cie nie boli?

KatinJ
na szczęście od 30.01 waga stoi w miejscu, własnie się zwazyłam,
głowa mnie nie boli, za to nogi koszmarnie
idę się położyć, poczekam tę godzinkę na męża i podjedziemy do lekarza do szpitala
może to po prostu opuchlizna ciążowa, tylko bez sensu, że objawia się od rana :(

reklama
osinka ja nie zejdzie jedz lepiej sprawdzic co z tym puchnieciem,moze tylko woda w organizmie sie zatrzymala,ale lepiej sprawdzic,pod koniec ciazy moze sie to zdarzac

a mnie brzusio coraz bardziej okresowo boli-wcale za tym bolem nie tesknilam a i w dole cos tak napiera tak kluje ::)

Do góry