reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
mój mąż juz wczoraj po wiadomości o pyti kazał się przeszkolić w razie jakby musiał jakąś informację na bb zamieścić ;D

no i bardzo dobrze i madrze ze sama nie bedziesz wychodzic, lepiej miec kogos przy sobie!! i trzymam kciuki zeby wszystko bylo oki!! :)

Osinko- ja też jestem za tym, aby to sprawdzić.
Na pewno okaże się, że wszystko jest ok, ale Ty się przynajmniej nie będziesz denerwować.

Co do gadania o "becikowym", to ja się nie przejmuję. Traktuję, to jako żart.
U nas w rodzinie (a jest spora, bo mój tato miał 6 rodzeństwa) często się żartuje.
O 'becikowym", że zadzaiłało też. ;D
Na święta podobało mi się hasło wujka "Kurcze, gdzie się nie rozejrzę, to jakaś kobieta w ciąży.."

Muszę Wam się przyznać, że wzruszają mnie te wiadomości o nowych marcowych dzidziolkach....
Jeszcze niedawno Pytia pisała, że ma skurcze, a teraz już po.... ::)

niop, fajnie wlaczyc bb i dowiedziec sie ze ktoras z nas jest juz mamusia!! och ja tez juz chce przytulac moje malenstwo!! chyba sie nie doczekam, tak mi sie strasznie dluzy teraz

osinka pisze:
kurcze,martwie się dziewczyny - coraz bardziej puchną mi nogi i ręce, najgorzej po nocy, a wyczytałam, że to może byc objaw gestozy,chyba podjadę dziś wieczem albo jutro rano do ginekologa - szkoda, że nie mam ciśnieniomierza :(

pocieszam sie, że to może skutek nieprzespanej nocy...połozyłam się o 1:30, obudziłam o 3:30, wstałam już o 6, nie mogłam spać :(

Osinko dzwon albo jedz do lekarza. U mnie gestoza objawila sie opuchlizna (zwlaszcza nogi i twarz), waga pokazala ze utylam prawie 5kg w ciagu 2 tyg (to od tych obrzekow), b wysokim cisnieniem. Powinni ci zrobic badanie moczu  obecnosc bialka. Poki maz nie wroci  polez sobie z nogami do gory. A i pij duzo wody. A glowa cie nie boli?

KatinJ
na szczęście od 30.01 waga stoi w miejscu, własnie się zwazyłam,
głowa mnie nie boli, za to nogi koszmarnie
idę się położyć, poczekam tę godzinkę na męża i podjedziemy do lekarza do szpitala
może to po prostu opuchlizna ciążowa, tylko bez sensu, że objawia się od rana :(

reklama
osinka ja nie zejdzie jedz lepiej sprawdzic co z tym puchnieciem,moze tylko woda w organizmie sie zatrzymala,ale lepiej sprawdzic,pod koniec ciazy moze sie to zdarzac

a mnie brzusio coraz bardziej okresowo boli-wcale za tym bolem nie tesknilam a i w dole cos tak napiera tak kluje ::)

Do góry