reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
mama 300 km dalej

a sąsiadką jest siostra byłej mojego męża więc lepiej nie ;)

nasmaruję tłustą maścią z wit a może zmięknie i wtedy się do niego dobiorę

magdalenaB pisze:
no benita i chyba prorok z ciebie!! hehe :) jak moze ktroas z nas ci sie jeszcze przysni to od razu dawaj znac!!!
fionka: na twoim zdjeciu pokoju maluszka zobaczylam taki pojermniczek na lozeczko zawieszany gdzie taki mozna dostac?? a i lampke tez masz sliczna, qurcze szukam podobnej i nigdzie nie moge znalezc :)
Magdalena , juz bylam pewna ze ty pierwsza startujesz,ale to chyba jeszcze nie pora dla Ciebie ;) :laugh: Ale jezeli mi sie przysnisz to chetnie dam znac...jezeli nie bedziesz juz na porodowce,bo kiedy mi sie w nocy Pytia snila,to pewnie juz byla w szpitalu.

A tak swoja droga,jak widze jak sie dziewczyny rozpedzily,to dzis tez juz spakowalam torbe.Mialam wszystko przygotowane,ale lezalo jeszcze po szafach.Zostaly mi te 3 litry wody mineralnej ;D

reklama
kobitki, zaczlam sie troche martwic bo od wczoraj odczuwam takie lekkie skurcze i bol w krzyzu (a jestem jeszcze na fenoterolu - do piatku)...ponoc rowniez obnizyl mi sie brzuszek...troche...hmmm...zapowiada mi sie no wiecie co...:) jutro zadzwonie do ginki. oby przetrwac noc bo poza tym zadnych innych zapowiedzi.poza tym ze to nie mamy nic do dzidzi jeszcze (oprocz lozeczka) bo z racji fenoterolu od listopada nie opuszczam domu!

Do góry